Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 7 opdatering på vej

Windows Phone 7 opdatering på vej

RYGTE: Allerede inden de første Windows Phone-telefoner kom på markedet havde Microsoft meldt ud, at der ville komme nye funktionerne via opdateringer. Og nu ser det ud til, at den første opdatering er på vej.

Microsoft fik en del kritik med på vejen, da de lancerede det nye styresystem Windows Phone 7 uden flere af de funktioner, som forgængeren Windows Mobile havde.

Det var specielt funktionerne multitasking og copy+paste, som brugerne og ikke mindst kritikerne manglede.

Men nu siger Windows Phone-udvikleren Chris Walsh, at Microsoft vil frigive en opdatering i starten af det nye år - formentlig allerede i løbet af januar måned.

Opdateringen skulle byde på følgende funktioner: copy+paste, multitasking for tredjeparts applikationer, bedre tilpasningsmulighed af ringetoner og en form for stemme navigation.

Der er dog ingen officiel udmelding fra Microsoft endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hejselbæk 02-12-2010 11:20:18

Der er ikke meget, der mangler for mit vedkommende. Men hvis opdateringen samtidigt åbner for Bing navigation i DK, så er det stort! Klarer mig fint med æøå på sekundære taster og jeg har efter nogle ugers brug tilføjet en del danske ord, som så dukker op som forslag. Den "manglende" mulititasking bemærkes slet ikke, da de fleste programmer blot sættes i pause (hvis programmøren ellers har udnyttet dette) men en mere overskuelig progamliste kunne være fint. Og rækken af gratis apps er fuldstændig tilfredsstillende. Mangler blot Skype, så er jeg en happy man.

0 0
Bjarne R. 01-12-2010 10:28:53

...for din nuværende Internet Exploerer 6 lignende browser sux.

0 0
Daniel Jørgensen 01-12-2010 10:17:06

Så bliver Windows Phone 7 måske sådan som det skulle have været ved release..

0 0
01-12-2010 15:56:02

Bortset fra mangle adgang til apps og mangelende dansk sprog, så er den helt som den burde være.

0 0

Om brug af cookies