Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 7.8 opdatering standset af Microsoft

Windows Phone 7.8 opdatering standset af Microsoft

Afventer du stadigvæk Windows Phone 7.8 opdateringen, så kræver det tålmodighed. Microsoft har netop standset opdateringen midlertidigt.

Nokia Ruslands udmelding på Twitter
Nokia Ruslands udmelding på Twitter

En læser har på Twitter skrevet og spurgt, hvornår han kunne forvente at få Windows Phone 7.8 opdateringen til hans Nokia Lumia 800 enhed. Svaret han fik, var ganske overraskende.

Nokia Rusland svarer nemlig tilbage på spørgsmålet, at ”Microsoft har besluttet at stoppe Windows Phone 7.8 opdateringen midlertidigt. Det skriver wmpoweruser.com.

Der har været ganske få oplysninger om, at opdateringen er stoppet. Til trods for, at Nokia Danmarks Facebook side, har haft en del brugere, som har henvendt i sig omkring opdateringen.

Men nu bekræfter Nokia informationerne overfor Mobilsiden.dk.

 - Microsoft anerkender bug i Live Tiles i Windows Phone 7.8

 - “Microsoft har identificeret et mindre problem i Windows Phone 7.8 opdateringen og har midlertidigt sat opdateringen på pause indtil problemet er løst. Så snart vi har nyt i sagen vender vi tilbage,” fortæller Nokia’s danske produktchef, Niels Kjelstrup.

Problemet vedrører alle de Lumia-modeller der for tiden venter på Windows Phone version 7.8.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 08-03-2013 12:04:04

Det er problemer med nogle live tiles som ikke kan opdatere fra den side de skulle, og så bliver de ved med at prøve at få forbindelse, og det gør mobilen langsom og dræner batteriet hurtigt. Heldigvis har jeg ikke oplevet noget med min siden den fik 7.8 på min HTC Titan den 31 jan. Så det er kun nogle få apps der er problemer med, er derfor det hele er på hold fra Microsoft for at få styr på det. Og kommer da helt an på hvor man læser sine nyheder henne. Hvis man nu som jeg bruger "Wp7 news" app så er alle nyheder omkring windows phone samlet fra disse sites. "1800pocketpc, best wp7 apps, best wp7 games. engadget, everythingwm, mobiletechworld, Mobility Digest, pocket-lint, Wall street journal, Windows team blog, wmpoweruser.com, wp metro, wpcentral.com, zdnet"

Så er ikke en ny nyhed det om at Microsoft har sat 7.8 på pause. Det har den været i godt og vel en uge indtil videre, men er rigtigt at Microsoft har været for dårligt at melde det ud selv, og man så skal læse lidt nørdet Windows Phone sites for at finde ud af det.

0 0
brian jensen 08-03-2013 13:17:44

? har selv en titan, men kan overhovedet ikke få den til at finde opdateringen. hvordan fik du den ?

0 0
Morten Bowman 08-03-2013 15:42:44

Du skal lave en force opdatering. Hvis du googler får du mange svar. F.eks. http://winsource.com/2013/01/31/how-to-force-the-windows-phone-7-8-update-on-most-phones/
Jeg opdaterede iøvrigt 3 gange før den sagde 7.8 ;-)

0 0
brian jensen 08-03-2013 18:02:46

tak for hjælpen.
jeg må nok væbne mig med tålmodighed, kan ikke få det til at fungere.

0 0
Belgarion 14-03-2013 23:13:45

jeg behøvede ikke at lave ninja tricket da jeg fik min opdatering, var en af de første til at få den da den rullede ud, så den kom helt automatisk :-)

meeen nu er der endnu en update..
Microsoft rolling out new Windows Phone 7.8 update (build 8860), presumably fixes Tile bug

0 0

Om brug af cookies