Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 8 er på 4 ud af 5 WP-enheder

Windows Phone 8 er på 4 ud af 5 WP-enheder

Nye tal viser, at Windows Phone-enhederne haler ind på Apples iOS, når det kommer til adoption af nyeste styresystem.

Mobilproducenterne ønsker naturligvis at holde deres kunder opdateret med nyeste software, så de kan se og bruge alle de innovationer som findes på mobilerne. 

Nye tal fra AdDuplex viser, at den nyeste Windows Phone 8 software findes på 80,4% af alle WP-enhederne. Det skriver WMPoweruser.

Stjernen bag salg hos techgiganten er uden sammenligning Lumia 520, der står for hele 33% af af enhederne på verdensplan. Når det sammenlignes i USA med 521-varianten til markedet der, ja så regerer mobilen med 42,3%.

Windows Phone er altså lige i hælene på Apple, der i skrivende stund bryster sig af at have 82% af enhederne på nyeste iOS 7 opdatering. Google vil gøre bugt med gamle Android versioner, da de ikke så meget som nærmer sig konkurrenterne på adoption af nyeste styresystem.

Kilde: WMPoweruser

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Rene Jensen 24-02-2014 15:52:48

Ren reklame for Microsoft Windows Phone. Den såkaldte "fragmentation" er efterhånden det eneste område, hvor Android ikke har basket både iOS og Windows Phone... så derfor skal vi høre om det gang på gang... selvom det kun har teoretisk interesse for langt de fleste brugere.

1 2
Tommy Lindegaard 25-02-2014 09:33:56

Vi får rigtig mange visninger på artikler som "nu får Galaxy S4 kitkat opdatering", så helt teoretisk er det nu ikke, for brugere interesserer sig for opdateringer. Derudover så er fragmentation et problem for app-udviklere og dermed også Android brugere.
Det viser sig ved at mange udviklere hellere vil starte med at udvikle til iOS og så bagefter til Android, hvilket er lidt paradoksalt da der jo er mange flere Android brugere, men tid er penge.

Fragmentation er derfor nok det eneste store problem Google og Android har, hvis de gerne vil være bedst til alt. For som du siger, på mange andre punkter fejer de iOS af banen.

0 0
hellas7 24-02-2014 22:17:26

jeg synes nu eller ios er fint med og wp8 er (endelig) på vej frem

0 0
Om brug af cookies