Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 8.1 - Apps opdateres automatisk

Windows Phone 8.1 - Apps opdateres automatisk

Med Windows Phone 8.1 kommer en meget efterspurgt feature: Automatisk opdatering af apps.

Windows Phone 8.1 er stadig kun tilgængelig for udviklere, der er tilmeldt Microsofts developer program, men en af de nye ting vi har kunne konstatere ved gennemgang af systemet, er den automatiske opdatering af apps.

I Windows Phone 8 og tidligere viste et lille tal på Store-tilen, hvor mange apps der behøvede opdatering. Ved at trykke på Store, blev man præsenteret for apps der behøvede opdatering, og efterfølgende afkrævet flere tryk for at godkende rettigheder.

Sådan er det ikke i Windows Phone 8.1 - Her opdateres alle apps automatisk som standard. Ønsker du ikke denne automatiske opdatering, kan det deaktiveres i Settings i Store.

Når apps er blevet opdateret, bliver man gjort opmærksom på udførelsen, med en besked i Action Center, hvor antallet af opdaterede apps vises. Hvis man trykker på beskeden i Action Center sendes man videre til de historiske oplysninger om opdateringer i Store.

Microsoft skal have stor ros for at implementere automatisk opdatering i Windows Phone 8.1 – Det lyder måske ikke af meget, men det har fjernet et lille irritationsmoment i hverdagen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alex Henriksen 29-04-2014 22:44:56

Der er kommet mange nye små ting, som gør levet lettere som windows Phone bruger..

2 0

Om brug af cookies