Windows Phone 8.1 byder på nyt swype-tastatur (Video)

Denne video bekræfter, at Windows Phone-brugerne snart kan glæde sig til, at stryge fingeren over tasterne ved indtastning.

Windows Phone 8.1 byder på nyt swype-tastatur (Video)

Som mange af jer sikkert ved, så har iOS og Windows Phone-brugere ikke mulighed for selv at bestemme, hvilket tastatur de ønsker at benytte på deres smartphone, som altså ikke er noget problem for Android-mobilerne.

Windows Phone 8.1: Udviklere afslører kommende funktioner

Nu ser det dog ud til, at der er godt nyt på vej til alle Windows Phone-brugerne som en del af den nye 8.1 opdatering, der afventes med længsel. Særligt fordi at Microsoft ser ud til, at inkludere et swype-lignende tastatur, som kunderne kan drage nytte af. Det skriver TheVerge.

I videoen herover fra UnleashThePhones.com ser vi hvordan, det formodentlige tastatur ser ud i brug. Du vil også kunne se, at emoji-symboler eksempelvis fremgår, når ordet “Happy” swypes, som vi i forvejen kender det fra Android. 

Som vi tidligere har nævnt her på Mobilsiden.dk forventes det, at opdateringen præsenteres ved Microsofts udviklerkonference Build 2014 i starten af april i San Francisco. Der kan derfor kun gå en rum tid endnu, før brugerne kan swype løs over tasterne. 

Kilde: TheVerge