Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone-apps er fremtidssikrede

Windows Phone-apps er fremtidssikrede

Microsoft afviser endnu en gang spekulationerne om, at de nuværende Windows Phone-apps vil være ubrugelige, når den næste store opdatering kommer.

Foto: Mobilsiden.dk

Microsoft har sagt det før, men nu bliver budskabet gentaget for at feje al tvivl af bordet - alle applikationer i Marketplace vil uden problemer kunne køre på den næste store opdatering af Windows Phone.

Senere på året frigiver Microsoft det nye styresystem til tablets og computere - det såkaldte Windows 8 - og det har ifølge Intomobile.com sat gang i spekulationerne om, at Windows Phone vil gennemgå en større ændring i kodningen. Andre spekulerer i, at Windows 8 og en ny udgave af Windows Phone vil være baseret på det samme, så applikationerne ikke skal kodes om for at virke.

Derfor har Brandon Watson fra Microsofts Windows Phone-team slået fast via Twitter, at alle de apps, der bliver udviklet i øjeblikket, vil "virke på den næste store version af Windows Phone".

Microsoft kom med en lignende udmelding på MIX11-konferencen i april sidste år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 01-02-2012 14:07:43

Den sikre udmelding der her kommer lover godt for mobilfolket, og samtidig udstiller det Androids problemer omkring deres software.

Det hævdes bl.a. at Android er for fragmenteret, og lidet tilpasset alle de forskellige mobiler, og her overfor står så Microsoft med et fuldt virkende system, der både kan opdateres og vil virke køre den gamle software.
- Man kommer til at tænke lidt på Iphone, der hele tiden fornyer softwaren, selv på ældre modeller.

Det kan blive dødsstødet for Android på såvel den korte som den lange bane, hvis ikke de opper sig gevaldigt.

0 0
Søren D 01-02-2012 15:11:38

Ja, kan da godt se at Google bare må slukke og lukke for Android, fordi MS melder ud at at deres nuværende apps kan kan klare den næste planlagte OS opdatering..... LOL er der luft på din planet??

0 0
Mohamad 31-01-2012 15:04:53

Hej.

Jeg der nogle som ved, om den "store" opdatering kommer til Nokia Lumia 800?

0 0
Thomas 31-01-2012 20:01:02

Der er ikke noget, der tyder på andet, selvom ham idioten fra Rusland (Eldar Murtazin hedder han vist) prøver at bilde folk andet ind.

Det var også ham der prøvede at bilde folk ind, at de nuværende apps ikke vil virke i WP8.. :)

0 0
Henrik 01-02-2012 16:00:21

Selvfølgelig vil de nuværende apps virke. Microsoft laver bare en "android", og giver udviklerne mulighed at tilgå systemet med native C++ kode, istedet for kun C# som det er nu.

Det er nøjagtig det samme der skete med Android tilbage i "tidernes morgen".

Eldar er en idiot.

0 0
Frederik 31-01-2012 15:26:21

Hej Mohamad,

Jeg tror ikke det er blevet offentliggjort endnu, men hvis ikke, ville jeg blive meget ked af det, da jeg ejer en Lumia 800 allerede.

Jeg tvivler på at Nokia kunne finde på at gøre sådan at den ikke ville kunne opdateres, da de godt ved at de skal arbejde dobbelt så hårdt som konkurrenterne lige i øjeblikket, for at tilfredsstille kundernes krav.

0 0

Om brug af cookies