Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone: Bing Mad og Drikke - fed opskrift-app

Windows Phone: Bing Mad og Drikke - fed opskrift-app

Mad og Drikke på Bing er den eneste opskriftsapp du behøver på din Windows Phone.

For et par dage siden udgav Microsoft Bing Rejser i betaversion til Windows Phone. Applikationen er en mobilvenlig version af samme app til Windows.

Nu er turen kommet til kulinariske oplevelser med Mad og Drikke på Bing i betaversion - også her er der tale om en kopi af applikationen til Windows.

Mad og Drikke på Bing er en veludført applikation med alverdens opskrifter samlet ét sted. Med nemme, men avancerede søgeredskaber, kan du for eksempel hurtigt finde italienske opskrifter, der kan tilberedes på under 30 minutter. Eller søge efter opskrifter med en bestemt hovedingrediens.

Du kan tilmed udfærdige en indkøbsliste, som nemt deles med andre enheder, eller med venner og familie.

Applikationen er i betaversion, og lider derfor også af nogle mangler. Nogle menuer er på dansk, andre på engelsk. Alle opskrifter er udfærdiget på engelsk, hvilket betyder, at du skal være en haj til engelsk, da flere opskrifter indeholder fagudtryk fra kokkenes verden.

Mestre du sproget, er der dog gode opskrifter af finde, med overskuelige ingredienslister og trin-for-trin guides til udfærdigelsen af alt fra festmåltider til hurtige hverdagsretter.

Hent Mad og Drikke på Bing Beta i Windows Phone Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies