Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone brugere er utålmodige

Windows Phone brugere er utålmodige

Windows Phone 8.1 blev lanceret i starten af april, og selvom opdateringen ikke officielt er lanceret, er 8.1 installeret på mange enheder.

Windows Phone fik opdateringen 8.1 under Microsoft årlige konference for software udviklere, BUILD, i starten af april. For at udviklerne kunne tilpasse deres apps til det nye Windows Phone 8.1, så kunne udviklere hente 8.1 allerede fra den fjortende april.

Men man behøver ikke nødvendigvis være udvikler for at få fat på opdateringen, og det har rigtig mange brugere benyttet sig af. Den nye opdatering tilføjede nemlig en masse nye funktioner, funktioner som tilsyneladende har været så efterspurgte at WP-brugerne ikke kunne vente til sommer, hvor den fulde opdatering kommer til alle.

1.5 millioner personer har derfor allerede installeret opdateringen, selvom det er under 10 dage siden at 8.1 opdateringen kom til udviklere. 1.5 millioner anslågs at være over 3% af alle Windows Phone 8 brugere, og det må siges at være lynhurtig adoptering af 8.1 opdateringen.

Blandt de 1.5 millioner 8.1 brugere vil der helt sikkert være app udviklere, men Microsofts udviklerprogram består ”kun” af lidt over 200.000 udviklere, så over 1 million almindelige brugere har simpelthen ikke kunne vente et par måneder til 8.1 opdateringen er helt færdig og gennemtestet.

Du kan læse vores mening om de nye funktioner i Windows Phone 8.1 her.

Her du installeret 8.1? hvorfor eller hvorfor ikke?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Allan 24-04-2014 14:38:07

Jeg synes ikke om de ændringer der er lavet, man har i wp 8.1 valgt at fjerne facebook integration som var super og virkede 100%, MS har vænnet os til at bruge det og nu bliver det med et fjernet.

Info cententeret er ikke noget jeg har manglet, og synes egentlig bare det roder mere end gavner, WP var unik med sit stilrene design og uden alt mulig fnidder, det er ved at ændre sig nu med 8.1,.

Er klar over at det ikke er den endelige version, men 99,9 % er det..
Tager jeg fejl?

0 2
Christian Jensen 24-04-2014 17:29:33

Nu sidder jeg selv med 8.1 og sige at de har fjernet Facebook integrationen er måske lige at stramme den. Det er fjernet under Beskeder (nok pga. Facebook Messenger), men det er jo stadigvæk integreret med ens kontakter, så ser ikke det store problem?

Info centeret kan du jo bare lade være med at bruge - det forstyrrer jo ikke ligefrem. Men du nævner jo så heller ikke quick settings, hvilket jeg mener har været savnet!

Du kan jo stadig få samme look i WP 8.1 som i de tidligere versioner, så forstår ikke helt din kritik.

Har du i det hele taget selv prøvet WP 8.1 eller kloger du dig blot ud fra nogle artikler, du har læst? :)

1 0
Allan 24-04-2014 19:08:07

Jeg sidder selv med 8.1
Ja facebook findes i kontakter, men facebook chatten er fjernet, i fotoalbum er muligheden for at tilføje facebook fotos fra dine venner fjernet, de nyeste billede opdateringen fra facebook kan ikke længere ses under nyeste foto (album).

Quick settings har jeg altid haft i livetiles i form af appen quick setting.
Der er da mange gode ændringer i feks opkald hvor nu hurtig kald er muligt direkte ved klik på telefonen, bedre browser osv.
Men det er ærgerligt at facebook ikke længere er dybt integreret, det var det samme MS gjorde med Windows 8.1 opdateringen...

0 1
idn73 23-04-2014 20:18:16

Det fungerer rigtig fint med 8.1 - Virker hurtigere og har tilføjet en del lækre funktioner... Sådan burde det have været fra starten af dog...

1 0
Kurt Plum 23-04-2014 14:32:22

Jeg har hentet WP 8.1, mest af nysgerrighed, men blev positiv overrasket af de mange nye funktioner,
bl.a. meddelelsescenteret er godt. Opdateringen foregik uden problemer. Alle kan hente den, registrer dig som udvikler, og hent Preview for Developers i Store, det er gratis. Jeg havde inden opdateringen, forhørt mig hos forhandleren, om garantien på telefonen bortfaldt, og han oplyste,at jeg ikke kunne få gratis hjælp, hvis opdateringen slog fejl, men garantien på selve hardwaren blev ikke berørt.

5 0
Tommy Lindegaard 23-04-2014 16:29:46

Ja, opdateringen har helt klart givet liv til WP igen.

Det sidsteder mangler nu er ikke et såkaldt "app-gap", da mange gode apps er på vej, men snarere "app-delay". Hvor opdateringer og apps bliver prioriteret højest til Android og iOS og så kan der ellers gå flere måneder før WP brugere får de samme funktioner. Men 8.1 er i mine øjne et rigtig fint skridt i den rigtige retning.

0 0

Om brug af cookies