Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone developer version er først klar 14 april

Windows Phone developer version er først klar 14 april

BUILD er godt i gang og for udviklere og entusiaster er næste version af Windows Phone udskudt nogle dage.

BUILD har smidt tre nye Nokia Lumia produkter af sig og en ny version af Windows Phone 8, nemlig 8.1. Men udviklere og fans der har registreret sig som udviklere for at få WP 8.1 så hurtigt som muligt, må væbne sig med tålmodighed.

Se vores første indtryk af Nokia Lumia 930 her og du kan også se en masse billeder af vidunderet her

Til at starte med lød det på Microsoft som om at WP 8.1 ville komme den 8ende, men det er først der 8.1 er helt færdigtestet og de sidste små fejl er fjernet. Den 14ende får Nokia, HTC, Hauwei og de andre Windows Phone producenter 8.1. Og det er så deres opgave at give den til udviklere og forbrugere.

Hvornår præcist Windows Phone 8.1 kommer til os danskere der har tilmeldt sig ”Developer Preview Program” er endnu uvist, men kig med her hvor datoerne bliver offentliggjort.

At WP 8.1 kommer til alle Windows Phone 8 enheder, må siges at være god service, men det skyldes at producenterne ikke laver ændringer i Windows Phone systemet, som vi ellers kender det fra Android.

Hvad synes du om de nye ændringer i WP 8.1?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 05-04-2014 11:34:23

Ser super godt ud med wp 8.1 glæder mig til at få det. her er en tidlig demo på Nokia Lumia 630 https://www.youtube.com/watch?v=8D9wlCFSG2w#t=471

0 0

Om brug af cookies