Windows Phone er andet end Nokia

Nokia løber i disse dage med størstedelen af omtalen for Windows Phone telefoner. Men der findes andre enheder med det nye styresystem, se hvilke her.

Windows Phone er andet end Nokia

Ønsker du en telefon med et andet design og billigere end Nokia Lumia 800, og kan du ikke vente til for eksempel Nokia Lumia 710 kommer på gaden, så er her et par andre Windows Phones at vælge imellem.

ZTE Tania kan købes for 2599 kroner i blandt andet El-giganten, og den har Windows Phone OS 7.5, 4,3” touchskærm, Wi-Fi, Bluetooth, 5 megapixels kamera, 4GB intern hukommelse (ikke mulighed for udvidelse af hukommelseskort), GPS og meget andet.

Ønsker man mere kendte mærker, så kan du på Mobilpriser.dk finde blandt andet Samsung Omnia W, som også findes til priser ned til 2549 kroner. For mere præcise priser, samt specifikationer se her.

Du kan se nærmere på HTC Titan, LG Optimus 7 og ikke mindst Nokia Lumia 800, alle telefoner kan du også finde de aktueller priser på hvis du søger på Mobilpriser.dk.

Flere forskellige producenter har valgt at benytte Windows Phone platformen, så der er masser af valgmuligheder for dig som forbruger.

Læs også:
 – Prøv Windows Phone 7 på din iPhone eller Android mobil