Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone er andet end Nokia

Windows Phone er andet end Nokia

Nokia løber i disse dage med størstedelen af omtalen for Windows Phone telefoner. Men der findes andre enheder med det nye styresystem, se hvilke her.

Ønsker du en telefon med et andet design og billigere end Nokia Lumia 800, og kan du ikke vente til for eksempel Nokia Lumia 710 kommer på gaden, så er her et par andre Windows Phones at vælge imellem.

ZTE Tania kan købes for 2599 kroner i blandt andet El-giganten, og den har Windows Phone OS 7.5, 4,3” touchskærm, Wi-Fi, Bluetooth, 5 megapixels kamera, 4GB intern hukommelse (ikke mulighed for udvidelse af hukommelseskort), GPS og meget andet.

Ønsker man mere kendte mærker, så kan du på Mobilpriser.dk finde blandt andet Samsung Omnia W, som også findes til priser ned til 2549 kroner. For mere præcise priser, samt specifikationer se her.

Du kan se nærmere på HTC Titan, LG Optimus 7 og ikke mindst Nokia Lumia 800, alle telefoner kan du også finde de aktueller priser på hvis du søger på Mobilpriser.dk.

Flere forskellige producenter har valgt at benytte Windows Phone platformen, så der er masser af valgmuligheder for dig som forbruger.


Læs også:
 - Prøv Windows Phone 7 på din iPhone eller Android mobil

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

26-01-2012 12:46:09

Vigtigste årsag til at jeg på et tidspunkt måske finder på at købe en WP er at Nokia står bag de bedst designede telefoner til dato.

Det der trækker ned er at WP virker meget kedeligt sammenlignet med Android, om en fed Nokia kan opveje det, ved jeg ikke, men en HTC eller Samsung bliver det højest sandsynligt ikke.

0 0
David 26-01-2012 21:21:26

Lumia ER fedt designet, jeg har selv en N9, som er næsten det samme design. Den er dog ikke på højde med iPhone 4 som jeg havde 1,5 år inden min N9. Jeg har haft min N9 i 3 måneder, og den lille latterlige plastisk låge til USB stikker er allerede knækket af, og det ER bare ikke det samme at holde et stykke plastisk i hånden, i forhold til glas og metal. Uanset hvor meget pro Nokia jeg er blevet, og det er jeg blevet meget efter N9, så har iPhone bare bedre design..

0 0
Mazzen 26-01-2012 11:07:38

Fedt design, og så kører den skide godt.

0 0

Om brug af cookies