Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone giver snart lov til at se filer

Windows Phone giver snart lov til at se filer

Windows Phone fik nyt liv med WP8.1, men Microsoft er ikke færdig med at tilføje flere funktioner fremover

Microsoft gav Windows Phone et løft med mange efterlyste funktioner i opdateringen 8.1. Nogle af funktionerne har fået positive ord med på vejen, og notifikationsfunktionen ”Action Center” og stemmestyringen ”Cortana” roses for, mindst, at være på højde med Apples og Androids funktioner.

Microsoft er dog ikke færdig med at tilføje funktioner som konkurrenterne også nyder. I et interview med Microsofts Joe Bilfiore, afslørede han, at de arbejder på at lave en filmanager eller stifinder som funktionen hedder til Windows computere.

Interviewet foregik på hjemmesiden Reddit, hvor alle kan spørge om alt fra himmel til jord, og der var en af de populære emner en filmanager, og derfor løftede Joe Bilfiore sløret for, at Microsoft håber på, at have en filmanager klar til WP8.1 i slutningen af måneden. Men da Joe understregede ”håber”, kan det være vi skal vente til juni før vi ser en filmanager.

I øvrigt vil WP være det første styresystem der giver adgang til filerne på enheden. Ren Android og iOS tillader ikke som standard, at du ser og redigerer filerne, men du kan dog hente tredjepartsapps, der gør det muligt.

Joe Bilfiore kunne vise nogle skærmbilleder af projektet, som vi selvfølgelig bringer videre. Hvad synes i?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 06-05-2014 12:57:20

Jeg kan ikke se i hvilken sammenhæng jeg skulle bruge dette....

0 5

Om brug af cookies