Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone Mango klar til produktion

Windows Phone Mango klar til produktion

Næste udgave af Windows Phone 7.5 er nu færdigudviklet.

Vi har tidligere fortalt, at Microsofts næste udgave af Windows Phone styresystemet var lige på trapperne. Nu har Microsoft udgivet en Release to Manufacturing (RTM) udgave. Det skriver Engadget

En RTM udgave er en færdig udgave af softwaren, som producenterne af selve hardwaren benytter til produktionen af telefoner. Der er således ikke tale om en opdatering, som kan hentes til eksisterende Windows Phone telefoner – og der er endnu ikke en dato på udgivelse af opdateringen.

Det vides endnu ikke, hvornår vi ser de første telefoner med Windows Phone 7.5 Mango, men Microsoft har tidligere indikeret en lancering i  september eller starten af oktober.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 27-07-2011 10:51:00

Så er det da bare at komme ud over stepperne Nokia - Med lidt held kan Elop helt begrave N9'eren, med en simultan lancering af WP... Ikke at det ændrer på mit valg af N9'eren ;)

0 0
Robert 27-07-2011 19:14:11

Ikke at det har relevans til artiklen men så fattede jeg aldrig hvorfor man går fra 12mpx kamera i N8 til 8mpx i N9.

Men for at kommentere på artiklen så synes jeg det er mindre interessant om man får win7 eller 7.5 på telefonen, den kan vel opgraderes....jeg synes bare Nokia de skal til at få smidt en telefon ud med noget ordentlig hardware, nu kommer de jo trods alt til at konkurrere mere på lige fod med de andre selskaber end de har gjort før, andre producenter er jo også på vej med W7 telefoner.

0 0
Kim 28-07-2011 15:01:57

Der går rygter om at det faktisk er 12Mpix der bare er "nedgraderet" til at køre som 8.
Men jeg tror den direkte årsag (især hvis rygtet er sandt) er, at Elop for alt i Verdenen ikke vil have at N9'eren er en succes. Og slet ikke at du umiddelbart er et bedre køb end den første WP tlf - der ligner N9'eren rigtigt meget.

Og alle nye Nokia modeller (altså den der er annonceret ind til nu) kører 1Ghz CPU, og med GPU ved siden af.

Men det er forkert at kigge på specs alene og tro at de alene gør noget. Det er hele integrationen og systemmets behov der er interessant - ellers ville LG Optimus dualcore jeg-skal-komme-efter-dig jo have været fantastisk. Det var den bare ikke... ;)

0 0
Katron 28-07-2011 01:23:28

Øhh, nokia har altid været et skridt foran med hardwaren. Lad være med kun at kigge på processor og ram. Android kræver mange resourcer, så derfor er Android mobiler altid forsynet med ret så store processorer.
Tro mig, der findes ike en eneste producent af hardware, der smider mere i deres mobiler, end allerhøjst nødvendigt. Vægt, størrelse og strømforbrug er årsagen til dette.
Hvis Android ikke var så tungt at danse med, kørte de stadigt med højst 1 Ghz processorer single core.
Jeg er ret sikker på at nokia har helt styr på hardwaren i deres WP modeller. Ikke at det betyder at de nødvendigvis kommer med dualcore processorer, for hvis det ikke er nødvendigt, så kan jeg garantere at det ikke kommer i. Til dags dato er det kun Android der har behov for dualcore. Aner ikke hvordan det bliver med WP.

0 0
28-07-2011 07:53:04

Mener kravet fra MS er en 1Ghz cpu .

0 0

Om brug af cookies