Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone med dual-SIM på vej fra Nokia og HTC

Windows Phone med dual-SIM på vej fra Nokia og HTC

De seneste Windows Phone rygter vil vide, at både Nokia og HTC arbejder på dual-SIM modeller.

Rygterne har længe svirret omkring Nokia og Windows Phones, men særligt i tiden frem mod Nokia World i Abu Dhabi den 22. oktober tager rygterne til.

Vi har ført hørt rygter om Lumia telefoner med dual-SIM, men nu mener WPDangs kilder at vide, at både Nokia og HTC arbejder på Windows Phones med plads til to SIM-kort, skriver WMPoweruser.

Telefonerne forventes at blive dual-SIM, dual Standby, og vil være målrettet udviklingslandene.

Kilderne oplyser intet om releasedatoer, men der spekuleres i, at Nokia tidligst vil kunne sende enhederne på markedet i slutningen af året.

Kilde: WMPoweruser

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michal 13-10-2013 17:27:55

hvem et din udbyder, for jeg har faktisk kun yderst sjældent ingen dækning. og jeg lærer 45000 om året, både i Jylland. og på Sjælland.

0 0
14-10-2013 14:57:50

Yderst sjældent er tit nok til mig.
på en strækning som mellem kerteminde og landevejen til nyborg ad strandvejen er der flere steder på TT netværket uden dækning der er faktisk mange steder hvis man som jeg kører fra fra hovedvejene.
det findes i hele landet. Faktisk er 3 som ringe på fyn at de mistede en stor transportvirkesomhed PGA udfald og dækning.
kører i Danmark minus de ikke brofaste øre
.

0 0
11-10-2013 15:10:50

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
11-10-2013 15:15:45

UPS. Ikke bare dobbelt som men også dobbelt Standby det er en lækker detalje der tillader to aktive nummer på en gang, selvom det ikke burde være sådan i danmark så er der steder hvor dækning gør at man kan bruge en telefon som den her, hvis man er på farten i vores dejlige land..

0 0

Om brug af cookies