Windows Phone overhaler Apples iOS i 2015

Nye prognoser spår, at Microsofts Windows Phone vil komme stærkt ind på markedet, og overhale Apples iOS i 2015.

Windows Phone overhaler Apples iOS i 2015

iPhone har taget tid, at udvikle og komme på markedet, men Microsofts Windows Phone styresystem, spås en stor fremtid ifølge analysefirmaet IHS. IHS har lavet en prognose for markedet frem til 2015.

IHS vurderer, at Microsofts partnerskab med Nokia, bliver nøglen til succes, for begge virksomheder, skriver Computerworld.dk

Nokia er lige nu nummer tre blandt verdens mobilproducenter på smartphone-markedet, med Samsung på førstepladsen og Apple på andenpladsen.

Med hensyn til styresystemer, så regner IHS med, at Android vil beholde sin solide førerposition frem til 2015. Her vil Android udgøre 58,1 procent af markedet, mens Apple forventes at tabe en lille markedsandel og ende på 16,6 procent i 2015.

IHS regner kraftigt med, at Windows Phone bliver en af de helt store på markedet. Det forudses, at Windows Phone i 2015 vil have en markedsandel på 16,7 procent, og dermed lige netop slå Apples iOS på andenpladsen.

Det sidste nye om emnet

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 19/1/2012 fulgte vi op med artiklen Lav din egne e-bøger med iBooks Author – Apples nyeste lanceringKlik her for at læse artiklen.. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..