Windows Phone stormer frem i Europa

Windows Phone når de magiske to-cifrede markedsandele med 10% i EU og har fordoblet deres markedsandel på et år.

Windows Phone stormer frem i Europa

Microsofts afgående chef, Steve Ballmer og Nokias Steven Elop har længe talt om, at når Windows Phone får 10%, har de for alvor slået deres kløer i smartphonemarkedet. For blot et år siden havde WP kun 4,7% af det Europæiske smartphonemarked, men her præcis 12 måneder senere kan analyseselvskabet Kantar Wordpanel vise 10,2% ud for WP i deres oktober 2013 tabel. En forskel på hele 217%.

Tidligere på dagen kunne vi fortælle at der bliver solgt flere og flere smartphones verdenen over og det gælder også EU. Der er dog lidt malurt i bægeret da gennemsnitsprisen falder fordi der bliver købt flere low og mid-end smartphones end før. Det afspejles også hos Nokia og Microsoft hvor det især er Nokia Lumia 520 og Lumia 620 der løfter Windows Phone markedsandelen.

Nokias hviler ikke på laurbærbladene
Selvom Lumia 520 og 620 viser flotte salgstal har Nokia annonceret Lumia 525 for blot fem dage siden, men Nokia Danmark kan endnu ikke løfte sløret for hvornår Lumia 525 lander i Danmark.
Nokia Lumia 625 blev vist frem i juli og er ude i butikkerne nu. Se priserne for Lumia 625 her.

Historien forstsætter

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 2/12/2013 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på 2013 slår alle rekorder for mobilsalg. – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..