WWDC 2019: iOS13 bliver præsenteret i næste måned

Invitationer til Apples store udviklerkonference er blevet sendt ud, hvilket betyder vi snart får næste store iOS-opdatering at se.

WWDC 2019: iOS13 bliver præsenteret i næste måned

Apples årlige udviklerkonference har fået officiel startdato, nemlig den 3. juni. Apples har udsendt invitationer for konferencen, der bliver afholdt i McEnery Convention Center i Californien fra de 3.juni til den 7. juni. Der har været utroligt meget snak og forventninger til næste opdatering af Apples iOS og dette bliver første gang vi får lov at se det.

Der vil selvfølgelig også være nyheder fra andet Apple software, som tvOS, macOS og watchOS. Men det virker til at iOS kommer til at stjæle opmærksomheden i denne omgang.

iOS13 skulle blandt andet byde på en Dark Mode, nye gestures, optimering til iPads større skærme, forbedret Siri og meget andet.

Apple iOS 13
Dark Mode til iOS er på vej. Foto: Macrumors

En enhjørning?

Men også watchOS, altså styresystemet i Apples smartwatches, får også nye ting at byde på. Der skulle fx være en appbutik på vej til urene, så man kan hente nye apps direkte på dem, uden at skulle have fat i telefonen.

Kommer vi til at se den Apple-klassiske “One more thing”? Det er ikke umuligt. Kigger man på ovenstående invitation, øverst i artiklen, så viser den en robot. Men der er flere udgaver med fx et skelet, et rumvæsen og en enhjørning. Hvad end det betyder, så kan det være noget nyt Apple vil vise frem.

Hvad tror du?

Mere til stoffet

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden gik videre med historien. 1/5/2019 havde redaktionen fokus på en artikel omkring Huawei stormer frem: Nu verdens andenstørste smartphoneproducent – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her..