WWDC – Et kig ind i Apples fremtid

Apples årlige udviklerkonference er lige på trapperne, og i aften slår Apple dørene op til firmaets fremtid

WWDC – Et kig ind i Apples fremtid

World Wide Developer Conference er de ord, der gemmer sig bag WWDC, og det er Apples årlige konference for udviklere af Apple-produkter og en horde af journalister, der venter på at høre, hvad der kommer fra firmaet med æblet i det kommende år.

Traditionelt har Apple vist forskellige ting frem til WWDC de tidligere år, herunder nye versioner af deres styresystemer til både de bærbare og mere stationære enheder.

Vi har her på mobilsiden.dk skrevet om, hvad vi både forventer, Apple vil sige på scenen i løbet af de fem dage, ligesom vi også selv har tilladt os at sende en lille ønskeseddel af sted.

I disse artikler kan du læse om, blandt andet hvad Apple vil komme med på helsefronten, som vinder så meget indpas, du kan læse om de næste store skridt i udviklingen af iOS, og hvad vi gerne så, Apple ville melde ud fra scenen i San Francisco.

Har man en enhed, der kører Safari, kan man streame begivenheden via dette link.

Mere nyt i sagen

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 29/5/2014 kørte vi fortællingen om Apple: Beats skal køre sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store – Den næste artikel om emnet finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..