Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   X-COM: Enemy Unknown, strategisk kommandospil til Android

X-COM: Enemy Unknown, strategisk kommandospil til Android

Sidste nye kapitel i det ikoniske strategispi er nu klar til Android

Det hæderkronede turbaserede strategispil fra 2K Games finder nu, omsider vej til Android. Siden første kapitel i X-COM- serien ramte handlen i halvfemserne har strategispillet sikret søvnløse nætter hos generaller og strateger in spe. Og nu også til Android i en tablet-optimeret udgave.

Jordkloden er under angreb af en ondsindet sværm af aliens, og som spiller skal man redde Verden og alle dens indbyggere fra de fremmede horder. Ikke et videre kreativt plot, men for at vinde spillet kræver det netop kreativitet, strategisk sans og en god portion taktisk snilde.

Som leder af den spirende modstandsbevægelse, vil man, med stiknåle-operationer og udvikling af den rette våbenteknologi, kunne dæmme op for invasionen. Det kræver omtanke, for forkert disposition, af de altid knappe ressourcer, får store konsekvenser som spillet skrider frem.

X-COM: Enemy unknown kan hentes på Google Play Store nu og koster 65,- kroner. Der er ingen in-app køb i spillet. Du kan også hente spillet til iOS her.

Se videoen nedenunder for en gennemgang af gameplay.Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DeeHawk 25-04-2014 15:20:43

Super fedt spil, har gennemført det på PC, og har lige prøvet at hente det til min Z Ultra. Kører ganske godt, og controls er fornuftige. Ikke overdrevet batteri-forbrug/varmeudvikling, men 4GB fylder en del på de fleste telefoner :D

0 0
Niels de Boissezon 25-04-2014 16:32:52

Helt enig. Den fylder sjovt nok omtrent det dobbelte end iOS versionen. Men udover det er stadigt et fantastisk spil, jeg var få nanometer væk fra at falde i en ny kampagne i går aftes. ;-)

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

0 0
Om brug af cookies