Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   X Factor ramt af sms-kaos

X Factor ramt af sms-kaos

10.000 X Factor-seere fik besked om, at deres stemmer var ugyldige, selvom afstemningen netop var åbnet. DR garanterer, at stemmerne er blevet talt med.

Dommertrioen i X-Faktor: Remee, Pernille Rosendahl og Carsten
Dommertrioen i X-Faktor: Remee, Pernille Rosendahl og Carsten "Soulshock" Schack

Der var sms-kaos, da afstemningen til fredagens (19/2 2010) X Factor-udsendelse blev skudt i gang. DR meddelte således 10.000 seere, at det var for sent at stemme, selvom afstemningen kun lige var blevet åbnet.

- "Da vi åbnede for afstemningen fik de første ca. 10.000 seere en sms retur, hvor der stod, at de ikke længere kunne stemme. Da vi opdagede det, fik vi Unwire, der står for sms-afstemingen, til at holde op med at sende svar-sms'er," siger underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme fra DR ifølge MSN Starlounge.

Han kan godt forstå, at nogle seere tvivler på, at afstemningen går rigtigt for sig, når der bliver sendt fejlagtige meddelelser ud. Der er imidlertid ingen grund til at bekymre sig, lyder det.

- "Det er dybt beklageligt. Når man er med i en afstemning, har man krav på, at ens stemme bliver talt med. Og det gør den også. Det kan jeg garantere," siger Jan Lagermand Lundme.

Svarsystemet blev sat i gang igen fredag kl. 23:41, men nogle seere har først fået bekræftelsen lørdag morgen.

Ifølge Jan Lagermand Lundme var det en menneskelig fejl hos Unwire, der var skyld i fejlmeddelelserne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies