Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xbox Music til Windows Phone 8 - men ikke til ældre versioner

Xbox Music til Windows Phone 8 - men ikke til ældre versioner

Microsoft Xbox Music er tilgængelig til Android, iOS og Windows Phone 8, men ikke ældre versioner af Windows Phone.

Det faldt mange Windows Phone-brugere for brystet, da Windows Phone 8 blev præsenteret, og det kom frem, at nye applikationer i mange tilfælde ikke var bagudkompatible.

Det betyder at mange af WP-pionererne, der ligger inde med ældre telefoner med Windows Phone 7, ikke får det samme udbud af nye applikationer.

Det gælder også Microsofts egen mustiktjeneste Xbox Music, der skal tage kampen op med streamingtjenester som Spotify og Deezer.

Xbox Music er blevet annonceret til både iOS, Android, Mac, Windows 8 og Windows Phone 8, men dermed mangler alle dem der har en Windows Phone med WP7.

Microsoft i Danmark oplyser til Mobilsiden, at de for øjeblikket ikke kender til plane,r om at gøre Xbox Music tilgængelig for ældre versioner af Windows Phone.

Xbox Music kan lige nu prøves gratis i 30 dage, og er også tilgængelig med gratis streaming via en browser, som det også kendes fra f.eks. Deezer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 18-09-2013 16:25:05

Forstår ikke hvad der er hvad, det hele hedder jo bare windows "xxx" Fatter seriøs ikke hvordan dem der har det forstår det.
Eller endnu værre dem der overvejer at købe det.

0 0

Om brug af cookies