Xbox Music til Windows Phone 8 – men ikke til ældre versioner

Microsoft Xbox Music er tilgængelig til Android, iOS og Windows Phone 8, men ikke ældre versioner af Windows Phone.

Xbox Music til Windows Phone 8 – men ikke til ældre versioner

Det faldt mange Windows Phone-brugere for brystet, da Windows Phone 8 blev præsenteret, og det kom frem, at nye applikationer i mange tilfælde ikke var bagudkompatible.

Det betyder at mange af WP-pionererne, der ligger inde med ældre telefoner med Windows Phone 7, ikke får det samme udbud af nye applikationer.

Det gælder også Microsofts egen mustiktjeneste Xbox Music, der skal tage kampen op med streamingtjenester som Spotify og Deezer.

Xbox Music er blevet annonceret til både iOS, Android, Mac, Windows 8 og Windows Phone 8, men dermed mangler alle dem der har en Windows Phone med WP7.

Microsoft i Danmark oplyser til Mobilsiden, at de for øjeblikket ikke kender til plane,r om at gøre Xbox Music tilgængelig for ældre versioner af Windows Phone.

Xbox Music kan lige nu prøves gratis i 30 dage, og er også tilgængelig med gratis streaming via en browser, som det også kendes fra f.eks. Deezer.

Sagens videre forløb

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 15/8/2013 vinklede vi sagen videre med en artikel omkring emnet Xbox One når ikke julehandlen – først til Danmark i 2014Klik her for fortsættelsen.. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Xbox..