Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xbox One - her er den danske pris

Xbox One - her er den danske pris

Microsoft har offentliggjort den danske pris på Xbox One.

Op mod julehandlen skal Microsoft og Sony konkurrere 1:1 mod hinanden om gamernes gunst.

- Her er Xbox One

Mens Sony endnu ikke har fortalt hvad den danske pris på PlayStation 4 bliver, er Microsoft mere åbne.

- Sony har fremvist PlayStation 4

I en pressemeddelelse skriver de, at Xbox One med Kinect, trådløs controller og HDMI-kabel får en vejledende dansk pris på 3.899 kroner.

Xbox One kommer i butikkerne omkring november måned i 21 lande, herunder Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mulvados 15-06-2013 14:18:55

Det er let for os at sige nu her, hvor det kun er pris og en eventuel kvalitet af eksklusive titler vi kan vurdere på.
Baseret på det, er det semi-let at give PS4 den umiddelbare sejr, men MS har en evne til at blive hængende og tilsidst ende øverst. Det interessante er sådan set imo, om de bliver ved med at kunne holde udviklere på platformen, samt tiltrække nye (her ser Sony ret godt ud allerede).

For på et eller andet tidspunkt så kommer Xbox One og PS4 sgu nok til at koste nogenlunde det samme, og hvis udviklerne (som forhåbentlig bliver hængende) har fundet på fede ting med Kinect og Smartglass så ser fundamentet bedre ud for Xbox.

Hardwaremæssigt er det altså umiddelbart småting vi snakker om sammenlignet med tidligere generationer (på den anden side skulle PS4erens hardware fordel vel være lettere at udnytte nu det ikke er en cell struktur), og hvis der er noget tiden har vist så er det at medmindre det er eksklusiv titler, så vil det altid være den laveste specifikation der bliver udviklet til.

Om 3 år, når de koster inden for 200kr af hinanden, så kan vi snakke om hvordan generationen ser ud for MS. Og seriøst, hvordan Xbox klarer sig i Asien, har indtil nu været ligegyldigt for os Europæere (Om det så giver mening for et firma med investorer og aktionærere ikke at være på det asiatiske marked er en helt anden sag).

0 0
Robert 15-06-2013 03:29:36

På papiret ser det trist ud for m$ i denne generation. PS4'eren er kraftigere, den er bagud kompatibel og den er billigere. Den har også en hulens masse eksklusive titler undervejs. Microsoft har vist helt opgivet at sælge Xbox One på de asiatiske markeder foreløbig, og det vidner lidt om hvor stor chance de gir sig selv i Sony's baghave. Jeg tror ikke PS4 holder sig ude af USA.

Vi får se om Microsoft kan få rystet den lidt uheldige præsentation af sig der mere handlede om Xboxen som en multimedieenhed og knap så meget om at være en spillekonsol.

0 0
Rena 16-06-2013 13:53:00

Semi True.
PS4 kan spille PS3 spil via Genkai, men den kan ikke native spille PSN eller PS3 spil

0 0
hellas7 14-06-2013 23:30:48

Laver i en "battle" mellem xbox one og ps4?

0 0
frits 14-06-2013 15:56:46

håber ikke det billed kommer fra deres pr-material, for ham fyren, er ikke lige frem nogen skønhed

0 0
patrick lønquist 14-06-2013 15:58:40

Flot og sigende overskrift til din kommentar.

Han var presenter på E3 :)! Hvor han lige syntes det kunne være sjovt at sige at de også havde en konsol til folk uden internet - den hed Xbox 360..

0 0

Om brug af cookies