Xbox One – her er den nye spillekonsol fra Microsoft

Microsoft har præsenteret deres nye spillekonsol Xbox One, der er et alt-i-en underholdningssystem.

Xbox One – her er den nye spillekonsol fra Microsoft

Tirsdag aften, dansk tid, præsenterede Microsoft deres nye spillekonsol, Xbox One, der bliver afløseren for Xbox 360.

Og det er ikke småting der bliver lovet fra Microsofts side. Xbox One bliver et alt-i-en underholdningssystem til hjemmet.

I den nye Xbox bliver der både integreret TV, internet, Skype-chat og selvfølgelig spillekonsol. Desuden bliver SmartGlass til PC, tablet og smartphone også en mere integreret del af konsollen.

Xbox One kommer som standard med Kinect sensor, og her er bevægelsesstyring og stemmkontrol helt essentielt.

Ved præsentationen blev specielt stemmestyringen fremhævet, sammen med konsollens evne til at skifte hurtigt mellem funktioner som TV, internet og spillekonsol.

Ved den danske præsentation på Hotel D´Angleterre i København lovede Jesper Green Frost fra Microsoft, at SmartGlass vil få ”en ordentlig overhaling”, men ret meget mere var det svært at lokke ud af folkene fra Microsoft.

Vi har tidligere beskrevet SmartGlass til Xbox, der giver en ekstra dimension til din spillekonsol, ved at lade en PC, tablet eller smartphone være second device ved hjælp af applikationen SmartGlass.

SmartGlass gør at brugerne kan anvende deres second device til fjernbetjening, få ekstra informationer når de spiller, eller se statistikker og sportsresultater.

Vi er dog blevet lovet meget mere information om den nye konsol, når der afholdes E3 i Los Angeles fra 11. til 13. juni.

Prisen og releasedato for Xbox One er ikke officiel endnu, men Microsoft fortalte i forbindelse med præsentationen, at den kommer ”i løbet af 2013”.

Sagens videre forløb

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 2/5/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en historie med fokus på SmartGlass – en ekstra dimension til din Xbox – Du læser den her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..