Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xbox One når ikke julehandlen - først til Danmark i 2014

Xbox One når ikke julehandlen - først til Danmark i 2014

Årets julegavehit i Danmark bliver formentlig ikke Xbox One, da den først kommer til salg på det danske marked i 2014.

Xbox One er endnu ikke kommet på det danske marked, men har allerede været ude i lidt modvind i løbet af sommeren. Og nu rammes de håbefulde danskere, som havde drømt om at få den nye spilkonsol i julegave endnu engang.

Lanceringen i Danmark er nemlig udskudt til 2014. Først var det planen, at Xbox One skulle komme på 21 markeder i november måned, men denne liste er nu blevet skåret ned til kun 13 markeder, og Danmark er altså et af de lande, som er blevet skåret fra.

Den officielle melding lyder, at man simpelthen ikke kan nå at blive klar.

 - ”Vi har lavet en del ændringer på konsollen i kølvandet på feedback fra vores fans efter E3 (spillemesse i Los Angeles i juni i år, red.) og det har været mere omfattende arbejde end først antaget. Selvom alle har arbejdet over, så har vi så ikke nået at få testet og optimeret på nogle af de mere lokalspecifikke features, og derfor kommer Danmark og en række andre lande til at vente, forklarer Jesper Green Frost, som er Xbox-ansvarlig i Danmark til Ekstra Bladet.

Xbox One skulle ellers have konkurreret mod Sony, som forventes at lancere deres PlayStation 4 i november måned.

Så ønsker du Xbox One i år, kræver det, at du køber den i et af de lande hvor den kommer som planlagt. Disse lande er USA, Canada, Mexico, Brasilien, Australien, New Zealand, United Kingdom, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Irland og Østrig.

Den præcise lanceringsdato i Danmark er endnu ukendt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

madslvig 16-08-2013 17:16:03

Så blev det afgjort hvilken konsol jeg køber næste gang. Havde ellers planlagt at købe XBOX One, men hvis jeg kan gå PS4 før, så er det det jeg gør

0 0
Heine 24-08-2013 10:15:47

Jeg tror heller ikke det er med Microsoft's gode vilje. Desværre ser det ud til det kun går ned ad pakke for dem.

0 0
madslvig 16-08-2013 17:16:02

Så blev det afgjort hvilken konsol jeg køber næste gang. Havde ellers planlagt at købe XBOX One, men hvis jeg kan gå PS4 før, så er det det jeg gør

0 0

Om brug af cookies