Xbox One når ikke julehandlen – først til Danmark i 2014

Årets julegavehit i Danmark bliver formentlig ikke Xbox One, da den først kommer til salg på det danske marked i 2014.

Xbox One når ikke julehandlen – først til Danmark i 2014

Xbox One er endnu ikke kommet på det danske marked, men har allerede været ude i lidt modvind i løbet af sommeren. Og nu rammes de håbefulde danskere, som havde drømt om at få den nye spilkonsol i julegave endnu engang.

Lanceringen i Danmark er nemlig udskudt til 2014. Først var det planen, at Xbox One skulle komme på 21 markeder i november måned, men denne liste er nu blevet skåret ned til kun 13 markeder, og Danmark er altså et af de lande, som er blevet skåret fra.

Den officielle melding lyder, at man simpelthen ikke kan nå at blive klar.

 – ”Vi har lavet en del ændringer på konsollen i kølvandet på feedback fra vores fans efter E3 (spillemesse i Los Angeles i juni i år, red.) og det har været mere omfattende arbejde end først antaget. Selvom alle har arbejdet over, så har vi så ikke nået at få testet og optimeret på nogle af de mere lokalspecifikke features, og derfor kommer Danmark og en række andre lande til at vente, forklarer Jesper Green Frost, som er Xbox-ansvarlig i Danmark til Ekstra Bladet.

Xbox One skulle ellers have konkurreret mod Sony, som forventes at lancere deres PlayStation 4 i november måned.

Så ønsker du Xbox One i år, kræver det, at du køber den i et af de lande hvor den kommer som planlagt. Disse lande er USA, Canada, Mexico, Brasilien, Australien, New Zealand, United Kingdom, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Irland og Østrig.

Den præcise lanceringsdato i Danmark er endnu ukendt.

Efterfølgende nyt om emnet

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden fulgte op på historien. 6/8/2013 havde vi dette at sige med sagen Telenor ”forærer” en Xbox væk sammen med Lumia 925 – Den kan læses her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..