Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xbox One S lander i butikkerne og leveres den 2. august

Xbox One S lander i butikkerne og leveres den 2. august

Den nye Xbox One S med 2 TB lagerplads kan købes fra den 2. august og lander foran din dør samme dag, hvis du forudbestiller et eksemplar.

Foto: Xbox.com

Microsofts nye Xbox One S, der både er mere kompakt og bedre, er snart mulig at købe herhjemme i Danmark. Nu afslører Microsoft nemlig den endelige lanceringsdato for den nye konsol: Tirsdag den 2. august.

Det betyder, at du kan tage et smut forbi den lokale elektronikforretning og få et eksemplar med hjem, lige som du også er sikret at modtage den på lanceringsdagen, hvis du enten allerede har forudbestilt konsollen eller planlægger at gøre det i de kommende to uger. Dette kan du gøre på både Microsofts hjemmeside og hos visse forhandlere.

Læs også: Ny Xbox One S fra Microsoft lækket forud for lancering

For 3.199 kroner kan den nye Xbox One S blive din, hvilket er 700 kroner mindre end den oprindelige Xbox One, der tilbage i 2013 fik en vejledende pris på 3.899 kroner. For den noget lavere pris får du med Xbox One S en 40 % mindre spillekonsol i forhold til den første Xbox One, og det er på trods af, at strømforsyningen nu er gemt inde i boksen.

Samtidig er der kommet lidt bedre mekanik. Hastigheden for processoren er skruet en tand op for at muliggøre HDR-teknologien under spil og video, som giver flottere farver med større dybde og højere kontrast.

Hvis du er til højopløselige film, fungerer Xbox One S også som en dedikeret Blu-ray-afspiller. Den understøtter nemlig video (men ikke spil) i Ultra HD-opløsningen (3.840 x 2.160 pixels) via Blu-ray-diske.

Læs også: Sony afslører dansk lanceringsdato for PlayStation VR

Mest bemærkelsesværdigt er det dog, at der trods den lavere pris er blevet plads til en stor harddisk på 2 TB, hvorimod den billigste udgave af Xbox One kun kom med 500 GB. Du får altså masser af plads til at opbevare alle dine spil på den nye Xbox One S. Senere vil Xbox One S også komme i en 1 TB-udgave.

Til sidst er controlleren i den nye Xbox også forbedret i forhold til den oprindelige. Designet er gjort meget strømlinet, mens der er kommet et bedre greb på den. Det har også en bedre rækkevidde i forhold til den tidligere controller. Foruden controlleren har konsollen, ikke at forglemme, også fået et nyt, hvidt design med endnu skarpere kanter, mens formfaktoren og linjerne generelt er vedligeholdt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies