Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xbox SmartGlass forbinder tv, pc, konsol, tablet og mobil

Xbox SmartGlass forbinder tv, pc, konsol, tablet og mobil

Microsoft har lanceret en ny tjeneste med Xbox-konsollen i centrum. Se hvordan det spiller sammen med mobil og tablet.

Den årlige E3-spilkonference er i fuld gang, og en af de mest interessante nyheder på software-fronten kommer fra Microsoft.

Det drejer sig om en ny applikation kaldet Xbox SmartGlass, som giver brugeren mulighed for at se og interagere med indhold på en tablet, pc eller mobiltelefonen i forbindelse med spil- eller videoafvikling på Xbox-konsollen.

SmartGlass-app'en kan gøre en Windows 8-pc, en tablet eller en smartphone til en fjernbetjening, som styrer, hvad der foregår på konsollen. Den kan ligeledes sørge for, at du kan fortsætte en film på den bærbare enhed, hvis du må afbryde seancen hjemme foran tv'et og Xbox'en.

Et af de mest interessante punkter er imidlertid, at SmartGlass kan fungere som 'en ekstra skærm' til enten film eller spil afviklet på konsollen.

Ifølge The Verge demonstrerede Microsoft blandt andet, hvordan en tablet fx kan vise et interaktivt kort over begivenhederne i serien Game of Thrones, så man kan følge med i, hvor scenerne udspiller sig. Det kan ligeledes benyttes til Xbox-spil. Eksempelvis til at ændre spilmønstret i Madden (amerikansk fodbold) eller til at se stats under en omgang Halo 4.

SmartGlass vil også være tilgængelig på iOS og Android-enheder. Der kan forekomme begrænsninger, men spildelen skulle virke på alle platforme.

Frigivelsen vil ske "senere på året". I mellemtiden kan man se mere om SmartGlass i videoen nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 06-06-2012 09:39:30

Jeg går ud fra smartglass er det MS tidligere kaldte 3 screens 1 cloud, men da de "præsenterede" det i første omgang i februar eller lignende var "3 screens 1 cloud" mere henvendt til at man kunne game på sin mobil/tablet og når man så kom hjem og spillet var gemt, kunne man fortsætte videre på PC/Xbox'en - jeg håber de stadig går denne vej og da meget gerne kombineret med hvad de præsenterede i går.
Jeg mener at huske at bl.a. spillet Sonic i en kommende udgave skulle understøtte dette med at man kan game samme spil på Win Phone, win8 og xbox - men det kan da være det først kommer når Win Phone 8 kommer...

0 0
Hydra 06-06-2012 21:08:34

Jeg tror roligt vi alle kan glæde os til kommende sammenspil mellem Windows 8, Windows Phone 8 og det nye XBOX 360 dashboard der alle formodentligt udkommer samtidigt.

I mellemtiden kan I jo lige tjekke presse konferencen fra E3 med Microsoft på dette link:

http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/

Tror der er gode ting i sigte!

0 0
Om brug af cookies