Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xiaomi-designer viser Mi MIX 2-koncept frem før tid

Xiaomi-designer viser Mi MIX 2-koncept frem før tid

Philippe Starck, som er designer hos den kinesiske producent Xiaomi, viser i en video, hvordan den kommende Mi MIX 2 kan komme til at se ud.

Foto: Facebook.com (StarckOfficial)

For første gang har vi formentlig fået den næste topmodel fra Xiaomi, Mi MIX 2, at se. I et opslag på Facebook har designeren Philippe Starck nemlig delt en 38 sekunder lang video, der viser en konceptudgave af den kommende topmodel fra Xiaomi.

Normalt er der ikke nogen grund til at lægge for meget i, hvad konceptvideoer eller -billeder viser, men netop med Philippe Starcks værker er der en god grund til at tro, at vi ser på noget, der er tæt på at være den ægte vare.

Læs også: Rygte: Xiaomi Mi MIX 2 får fingeraftrykslæser i skærmen

Han er nemlig manden, der stod for at designe den oprindelige Xiaomi Mi MIX, og ifølge Phonearena er han også allerede bekræftet som designeren af efterfølgeren, som altså kan ses i videoen.

Ligesom med den oprindelige Mi MIX er der så godt som ingen kant rundt om skærmens top og de to sider, mens der stadig er brug for lidt plads i bunden af skærmen. Denne kant i bunden er dog blevet reduceret drastisk i forhold til den første Mi MIX, som i forvejen havde en meget lille skærmkant i bunden, da den blev lanceret for et lille års tid siden. “Endnu mindre,” som designeren også selv skriver i opslaget til videoen.

Sidste års Mi MIX introducerede også de runde hjørner i skærmpanelet, som trender i dette års topmodeller. Sådanne hjørner får vi efter alt at dømme at se igen i Mi MIX 2 - blot med en endnu større radius, som minder mere om dem i Galaxy S8 og LG G6.Rygterne går desuden på, at Xiaomi formår at få skærmen til at udgøre hele 86,8 % af fronten i Mi MIX 2. Den 6,4” store skærm får en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, og dermed beholder Xiaomi altså det klassiske 16:9-format.

I mekanikken ventes den at bestå af den ottekernede Snapdragon 835-processor, hvortil der vil være to forskellige varianter med enten 4 GB RAM og 128 GB lagerplads eller 6 GB RAM og 256 GB lagerplads - altså samme varianter som Mi MIX.

Læs også: Xiaomi MIX - en topmobil der helt dropper kanterne

Den anden store nyhed i Mi MIX 2 bliver formentlig på kamerafronten, hvor Xiaomi udstyrer den med et dualkamera-modul. Her ventes begge sensorer at få en opløsning på 16 megapixel, mens der vil sidde et 13 megapixel selfiekamera nederst på fronten.

Med en kapacitet på 4.400 mAh er batteriet i Mi MIX i forvejen enormt, men det bliver efter sigende en tand større i Mi MIX 2 - nemlig på 4.500 mAh.

Der er endnu ikke nogen konkrete oplysninger om, hvornår Xiaomi løfter sløret for Mi MIX 2. Det må dog anses som værende ret sandsynligt, at det sker en gang i oktober måned, så det sker præcis et år efter Mi MIX blev præsenteret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies