Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xiaomi lancerer Mi Note Pro med heftige specifikationer

Xiaomi lancerer Mi Note Pro med heftige specifikationer

Xiaomi har løftet sløret for to flotte phablets med 5,7 tommer skærm, til lancering i Kina inden for et par måneder.

Xiaomi havde et par store overraskelser ved deres produktlancering for et par dage siden. Bogstaveligt talt var der tale om to store phablets, en Mi Note og en Mi Note Pro. Førstnævnte indeholder en Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz, 3 GB RAM, en 5,7 tommer skærm (1080p) samt 16 eller 64 GB intern hukommelse - og det er den mindste model.

Mi Note Pro er ligeledes udstyret med et 5,7 tommer display men har en opløsning på 1440p, et Snapdragon 810 chipsæt, 4 GB RAM og leveres kun i en 64 GB udgave.

De resterende specifikationer er ens på de to modeller, et 13 megapixel kamera med optisk billedstabilisering (4 megapixel på fronten) og et batteri på 3.000 mAh med QuickCharge 2.0 understøttelse.

Designet er tilsyneladende også ganske pænt, de tidligere teasers nævnt noget om at Xiaomi ville løfte sløret for noget som var “buet som en klokke.” Her hentydes til glasset som dækker forsiden og bagsiden, det er buet så kanterne bliver mere afrundede.

Priserne for de to store modeller bliver 370 dollars (~2.400,-) for 16 GB Mi Note, 451 dollars (~2.900,-) for 64 GB Mi Note og 532 dollars (~3.400,-) for Mi Note Pro. De skulle blive sat til salg i første kvartal i år i Kina. Der er desværre ingen umiddelbare forlydender om lanceringsplaner uden for Kina lige nu.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies