Xiaomi vil sælge tilbehør i europæisk online butik

Xiaomi kommer til Europa gennem Mi.com, desværre får vi i første omgang ikke mulighed for at købe deres telefoner.

Xiaomi vil sælge tilbehør i europæisk online butik

Xiaomi har for ikke så længe siden, annonceret at de åbner en online forretning til diverse tilbehør i USA, nu har de så meddelt, at dette også gør sig gældende for de europæiske lande.

Xiaomi ønsker altså at tage temperaturen på markederne uden at binde sig til at sælge telefoner i første omgang. Vicepræsident for Xiaomi Hugo Barra fortæller at “det bliver en anderledes oplevelse end i Asien eftersom vi ikke sælger telefoner. Vi vil kun sælge et fåtal af vores mest prominente tilbehørsdele, som vores Mi Band, høretelefoner og power banks.”

Han påpeger desuden at de ville elske også at sælge telefoner, men at det ikke engang er nær en topprioritet lige nu. Xiaomi har utrolig stor fokus på Indien lige nu hvor de forsøger at skabe momentum.

Det er jo ikke en overvældende entre på det amerikanske og europæiske marked, men vi kan da glæde os over, at få adgang til Mi Band som er en fitness tracker der sælges for blot 15 dollars (cirka 100,- kroner).

Kilde: Android Central

Seneste nyt om emnet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden gik videre med historien. 22/2/2015 fik historien nyt liv med sagen Xiaomi bruger tre krebsdyr til anderledes holdbarhedstest (video) – Du finder artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..