Xiaomi viser deres Mi 9 inden lanceringen

Xiaomi virker til at være trætte af rygter. Nu viser de deres Mi 9 frem inden den officielle lancering.

Xiaomi viser deres Mi 9 inden lanceringen

Xiaomis administrerende direktør, Lei Jun, er enten lidt for spændt eller bare træt af rygter. Nu viser han den flotte Mi 9 frem, inden den overhovedet er blevet lanceret. Både billeder og video er blevet offentliggjort, inden den bliver præsenteret den 24. februar.

Xiaomi Mi 9 får et tredobbelt kamera, med en voldsom 48 megapixel primær sensor. Resten af specifikationerne er stadig rygter, men den skulle byde på en stor 6,4 tommer AMOLED skærm, et Snapdragon 855 chipsæt, minimum 6GB RAM og 128GB lagerplads og en fingeraftrykslæser under skærmen. Batteriet er på 3500 mAh og opladningen sker hurtigt med en 32W hurtigoplader.

Læs også: Huawei P30 og P30 Pro lanceres i næste måned

Her er billeder og video af Xiaomi Mi 9:

Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9. Foto: Xiaomi
Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9. Foto: Xiaomi
Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9. Foto: Xiaomi
Xiaomi Mi 9
Foto: Xiaomi

Hvad synes i om den? Xiaomi Mi 9 lanceres den 24. februar ved dette års Mobile World Congress. Mobilsiden er med til Xiaomis event, og samme dag deltager vi også i Huawei og Nokia event. 

Læs også: Pressebillede lækket: Sådan ser Nokia 9 ud

Det sidste nye i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 25/1/2019 publicerede vi en artikel omkring Xiaomi giver smugkig på foldbar smartphone – Følg den videre udvikling her. Se også de seneste nyheder om temaet her.