Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Xperia Neo kommer eksklusivt hos Telia

Xperia Neo kommer eksklusivt hos Telia

Når Sony Ericsson Xperia Neo rammer markedet, bliver det i første omgang Telia, der kan sælge smartphonen.

Sony Ericsson Xperia Neo
Sony Ericsson Xperia Neo

Xperia Neo skulle forlængst have været i butikkerne - faktisk var den planlagt til “udgangen af første kvartal”, men begivenhederne i Japan har, ifølge Sony Ericsson i Danmark, forsinket produktet en del.

 “Xperia Neo forventer vi kan sælges fra slutningen af maj / starten af juni,” fortæller national account manager Michael Fahlen fra Sony Ericsson, til Mobilsiden.dk

Han fortæller videre, at det i første omgang bliver Telia der kan sælges Xperia Neo. I slutningen af juni kommer Android-smartphonen bredt ud, og sælges hos de øvrige teleoperatører.

Xperia Neo er “den lille udgave” af den anmelderroste topmodel Xperia Arc. Prisen uden abonnement ligger, ifølge Mobilpriser.dk, omkring 3.000 kroner.

Læs også:
 - Test: Anmeldelse af Xperia Arc
 - Web-TV: Se testen af Xperia Arc 

Web-TV: Hurtigt kik på Xperia Neo

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hussam El-khawaga 02-05-2011 13:52:55

Jeg synes det er ærgeligt at tlf kommer først til maj / juni. Andre selskaber skynder sig med at udvikler nyere tlf hele tiden som HTC . Havde ellers glædet mig til Pro edition skulle snart komme, men med den nyhed så har jeg ikke lyst til at vente endnu længere. Derfor har jeg skaffet mig en Xperia Arc, hvilke er en kopi neo og pro i specifikationer

0 0
Nerix 02-05-2011 16:27:33

Jeg synes også, at det er noget sent, den kommer her til landet. Af hvad jeg kunne finde af informationer på nettet, så har den kun været i butikkerne i Hong Kong. Der er dog noget jeg ikke lige forstår med dit indlæg. Når de skriver andre selskaber, så kunne man godt tro, at du mener teleselskaber, men når det drejer sig om udvikling af mobiler, og at du ligefrem skriver HTC, så går jeg naturligvis ud fr, at du mener mobilproducenter.

Personligt tror jeg ikke på, at Sony Ericsson står stille med udviklingen pga. at de ikke kan få produceret en enkelt model, som skyldes manglende komponenter.

Som noget af det sidste, vil jeg gerne nævne, at ARC blev lanceret først og kan derfor ikke have en specifikation, der er en kopi af NEO og PRO. Det må vel være den omvendte vej :-)

0 0
Peter Andersen 03-05-2011 16:17:12

Ja, hvis det er på grund af de tragiske omstændigheder med tsunami, oversvømmelse og død, så kan man vel ikke rigtig sidde heroppe fredeligt i Norden som forbruger og brokke sig over, at det er "for dårligt".

Faktum er dog, at jeg som andre også har ventet lidt på denne mobil - den har stort set samme specs som Arc'en, men er måske lige den lille smule mindre, som gør, at den bliver meget attraktiv. Jeg synes personligt det er synd, at mobiler nu nærmest alle skal lanceres med skærme over 4", det bliver hurtigt en meget stor klods at rende rundt med, især med HTC Desire HD som et skrækeksempel for mig.

Prismæssigt placerer Neo sig fint, lige omkring de 3000,- kr. For mange forbrugere er det smertegrænsen - især med det in mente at iPad 2 koster 3699,- i mindste konfiguration! Dette skal ikke forstås som en sammenligning mellem en telefon og en tablet, det ville være at sammenligne æbler med p-tærter, men trods alt er iPad'en et rigtig lækkert stykke elektronik med stor anvendelsesmulighed og lækker brugerflade, og selvom jeg er nørd med stort N, er jeg dog også så "moden" (læs: gammel), at jeg i den kontekst ikke finder det fornuftigt af mig at bruge fx 4500,- kr på en ny tlf.

Og nej, er ikke nogen Apple-fanboy, har ikke et eneste produkt fra firmaet, men har netop på et kursus set anvendeligheden af en iPad i mit fag - desværre er min aldrende Hero noget sløv og ustabil efterhånden, så den står nok til udskiftning først.

Og sidst men ikke mindst har Neo sit hovedtelefonstik placeret HELT rigtigt (i forhold til Arc!) ;-)

/P

0 0
Nerix 03-05-2011 18:52:38

Hej Peter

Det ser ud til at hovedtelefonstikket sidder i toppen af mobilen, men kan godt se det på det billede øverset på siden. Ellers har jeg lige findet at andet og meget tydeligere billeder:

http://images.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/articleimage/579/2011/02/xperia-neo/xperia-neo-09.jpg

Men i stedet for at døje med et kablet headset, så vil jeg hellere anbefale dig et bluetooth stereo headset. Jeg har selv en ældre model (Sony Ericsson HBH-DS980 Bluetooth Stereo Headset), som jeg er så glad for. Det gode ved den er, at den kan være forbundet til to telefoner, hvis man har brug for det. Hvis man kun skal bruge den til en mobil til at høre musik, så er den også god nok til det formål. Kommer der et opkald ind, så kan du bare besvare opkaldet med det samme headset og der er mulighed for at slå op i mobilens telefonbog direkte fra displayet på headset'et.

Tro mig, når du først er kommet i gang med sådan et headset, så kan man ikke undvære det længere. Bluetooth er bare svaret på så mange ting. :-)

0 0

Om brug af cookies