Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YotaPhone 2: Hands-on med YotaPhone direktøren

YotaPhone 2: Hands-on med YotaPhone direktøren

Se YotaPhone direktør Vlad Martynov præsentere det nyeste skud på stammen fra den russiske mobilproducent.

Sidst i 2014 blev YotaPhone 2 præsenteret, og det russiske selskab var naturligvis også at finde ved dette års CES messe hvor Phandroid fik en lille snak med selskabets direktør alt imens han fremviste den nye enhed.

YotaPhone udmærker sig ved at have ikke blot en, men to skærme. En almindelig LCD skærm på fronten og et e-ink display på bagsiden. Fidusen er, at en e-ink skærm bruger meget lidt strøm i forhold til en LCD skærm, men viser til gengæld også kun gråtoner. I stedet for at tænde den strømslugende LCD skærm, kan man med en YotaPhone bruge bagsiden til at tjekke vejret, læse sine mail og så videre - og dermed opnå en væsentlig forbedret batteritid.

Videoen nedenfor viser YotaPhone direktør Vlad Martynov som fremviser YotaPhone 2, han fremviser en række features, en del af dem er ganske simple og halvkedelige, eksempelvis telefonens evne til at skifte baggrundsbillede på e-ink skærmen.
Han fremhæver dog en ny interessant feature, nemlig at det er muligt at spejle Android brugerfladen på e-ink displayet, man kan altså stort set gøre alt hvad man vil på e-ink skærmen for at spare på strømmen - naturligvis med de begrænsninger selve skærmen sætter, som eksempelvis en noget nedsat opdateringshastighed.

Det primære LCD display er på 5 tommer med 1080p opløsning, e-ink skærmen har en opløsning på 960x540 pixels hvilket svarer til 235 ppi. Den har desuden en Snapdragon 800 processor, 8 megapixel kamera, 2 GB RAM og et batteri på 2,500 mAh

YotaPhone 2 lanceres til at starte med i 20 lande, inklusiv Danmark, til en pris på lidt over 5.000 kroner.Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies