YouBio klar til start – i beta-udgave

YouSee er klar med YouBio til forbrugerne allerede i denne uge - dog kun i en beta-udgave.

YouBio klar til start – i beta-udgave

Hos YouSee har man set frem til at tage konkurrencen op med verdens største film og serie-streaming tjeneste Netflix, og det er man nu klar til.

– YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet

Torsdag den 29. november er dagen hvor YouBio går i luften, dog med et lille forbehold, tjenesten er nemlig i beta ved startskuddet.

Grunden er ifølge YouSees pressechef, Ib Konrad Jensen at, selskabet forventer visse tekniske udfordringer som de dog håber, bliver små og få.

For at benytte YouBio så koster det 99 kroner om måneden, og kræver en computer, iPhone eller iPad.

Fladskærm = ekstra omkostninger

Skal man have YouBio via sin fladskærm skal man betale for en YouBio-boks eller blive YouSee-plus kunde, og leje en YouSee boks samt betale yderligere 99 kroner om måneden.

Dog kan brugere med en LG eller Samsung fladskærm fra 2012 i fremtiden få en applikation, der kan vise YouBio indhold.

YouSee lover også en applikation til Android brugerne, dog er der endnu ingen dato, det samme gælder for en applikation til Apple TV.

Der er selvfølgelig også muligheden for at tilkoble sin computer til fladskærmen via HDMI, DVI eller anden tilslutningsløsning, og fortsat nøjes med at betale 99 kroner per måned.

Kilde: T3.dk

Efterfølgende om emnet

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden gik videre med historien. 9/11/2012 gik vi videre med en historie med fokus på YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet – Du finder den her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..