Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet

YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet

YouSee kommer snart med YouBio og har nu løftet sløret for prisen og lidt af indholdet.

Streaming-tjenesternes indtog på det danske marked er under fuld opsejling, allerede nu er blandt andet Netflix og ViaPlay i kamp, og snart er også HBO Nordic og YouBio klar til at slås om kunderne.

 - Netflix i Danmark skuffer fælt - vi har testet


Hos YouBio, der ejes og administreres af YouSee, kommer der dog til at være lidt andre boller på suppen, end hvad de hidtidige streaming-selskaber har, kunne levere.

YouSee kommer nemlig ikke til at følge den nye markedspris på 79 kroner per måned, men fastholder sit udgangspunkt på 99 kroner per måned. Det fortæller Ulf Lund, vicedirektør i YouSee til Business.dk.

Fast pris - premium indhold

 - ”99 kroner er det tal, vi hele tiden har ligget på, og som vi har besluttet at holde fast i. Det gør ikke noget, at vi er lidt dyrere end de andre, for vi vil gerne signalere, at vores produkt er et premium-produkt. Det vi tilbyder, kan vi sagtens forsvare at tage en tyver ekstra for,” siger Ulf Lund.

Den højere pris kommer YouBio-kunder til gode ved at indeholde et langt større katalog rettet mod det danske marked, lover Ulf Lund og henviser til at YouBio uden sammenligning bliver den tjeneste med mest dansk indhold.

YouBio kommer til at være tilgængeligt for de danske forbrugere allerede om mindre end tre uger, nemlig i uge 48, og vil have én måneds gratis prøveperiode.

Tjenesten vil være mulig at bruge uanset hvilken TV-, internet- eller teleudbyder man anvender i dag.

Læs også:
- Alligevel Netflix på Samsungs gamle Smart-TV modeller
Sådan får du Netflix på dit "gamle" Samsung Smart-TV

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mulvados 12-11-2012 00:15:11

Virkeligt gerne betale for mere dansk premium indhold? Mit indtryk af de mennesker der umiddelbart søger de her streaming løsninger egentlig i stor grad er folk som helst vil have premium amerikansk/udenlandsk indhold.

Det kan naturligvis være med til at få flere folk til at gå over til streaming og dermed åbne op for endnu mere content og valgfrihed efterhånden.

Det bliver interessant om ikke andet hvem af de 3 der ender med at levere den mest komplette pakke.

0 0
Kenneth Sørensen 12-11-2012 12:13:27

"...YouBio uden sammenligning bliver den tjeneste med mest dansk indhold." Og?

Personligt sys jeg heller ikke det er noget at råbe specielt meget hurra for. Vil da hellere kunne streame nogle af de fede amerikanske serier. Og der måtte meget gerne være flere at vælge imellem, i forhold til den slatne omgang Netflix tilbyder.

0 0
twitboydk 09-11-2012 15:55:14

Det skal forstås sådan at man vil kunne se de nye dvdér som er i cinema kartoteket nu, for kun 99 kr. betaler jeg sgu gerne for den der box

0 0

Om brug af cookies