Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouSee klar med app til Windows Phone

YouSee klar med app til Windows Phone

YouSee har deres apps ude til både Android og iOS, nu kommer de også med en til Windows Phone platformen.

YouSee er ude til både iOS og Android med deres YouSee TV Guide, den er nu også kommet ud til Windows Phone.

TV-guiden hjælper dig med bedre oversigt over ugens TV-indhold, og mere end 100 kanaler i databasen giver dig rig mulighed, for at planlægge din TV-aften.

Planlægning er en af de ting YouSee TV-guide er god til, du kan nemlig nemt tilføje udsendelser til din planlægning, og få en alarm til at påminde dig mellem fem og 60 minutter før start.

Tv på Windows Phone

Men TV guiden er kun starten. I fremtiden vil også Windows Phone understøtte TV på mobilen, ligesom iOS og Android gør. (Android applikationen er dog stadig i beta).

Anders Blauenfeldt har i forbindelse med frigivelsen af YouSee TV-guide, også udtalt sig om fremtidsplanerne for apps til Windows Phone.

- ”Som den førende TV-udbyder lægger vi vægt på at dække så bredt som muligt. Derfor er det naturligt for os, at der også bliver adgang til vores produkter på Windows Phone-platformen. I første omgang med TV-guiden, senere håber vi også at kunne tilbyde mulighed for at se TV fra YouSee på Windows Phone.”

Hent YouSee TV Guide til de tre platforme herunder:

Til Windows Phone i Marketplace

Til iOS i App Store

Til Android i Google Play

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 27-04-2012 15:37:06

Dejligt og se en Yousee app og så virker den med UK konti, havde jeg ellers ikke troet. synes ellers den kører godt på min gamle omnia 7...

0 0
KP 27-04-2012 12:55:29

...hold dog op hvor er den langsom til at opdatere. Den skal godt nok optimeres ret heftigt, hvis det skal blive min primære tv app. Kan selvfølgelig være en midlertidig ting, jeg har oplevet, det er bare min umiddelbare oplevelse med ca. 15 valgte kanaler på min liste.

0 0

Om brug af cookies