Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouSee: nu kan du streame vores musik og TV under rejsen

YouSee: nu kan du streame vores musik og TV under rejsen

Nye EU-regler træder i kraft den 1. april: nu kan du streame løs af dit indhold når du rejser indenfor EU.

Foto: YouSee

Når foråret og sommeren kommer, vil det fremover være muligt at få ens streamet ens favoritserie eller kunstener når turen går sydpå. Fra den 1. april kan YouSee-kunder få deres musik og TV-pakke med, når de rejser indenfor EU.

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med dan-ske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee,

Se også:  Nu kan YouSee-kunder kombinere tv-kanaler med streamingtjenester

De nye muligheder kommer i kølvandet på nye EU-regler som forhindrer indholdsudbydere at geoblokere streaming-indhold indenfor EU-fællesskabets grænser.

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.” oplyser Jacob Mortensen i en pressemeddelelse.

I sidste år inkluderede YouSee EU-roaming i samtlige mobilabonnementer med op til 15GB data at roame for i de lande, hvor EU-roaming gælder. For hver GB du benytter udenlands leverer YouSee omkring halvanden times TV-streaming og 17 timers musikstreaming.

Se også:  Nye YouSee-abonnementer inkluderer kæmpe datapakker

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies