Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Yousee på vej med Netflix konkurrent

Yousee på vej med Netflix konkurrent

Netflix får konkurrence i Danmark. Yousee er på vej med tilsvarende tjeneste; adgang til alt film og service-indhold til fast pris.

Amerikanske Netflix har siden 1999 leveret film og TV-serier til kunder i blandt andet USA, for en fast abonnementspris.

Tjenesten er nu på vej til Danmark, men antallet af titler og præcis lanceringsdato står stadig hen i det usikre, andet end det sker i løbet af efteråret.

Lanceringen af Netflix bekymrer dog ikke Yousee, der i Danmark har cirka 1,2 millioner TV-kunder. Det TDC-ejede selskab vil nemlig lancere et produkt, der kan konkurrere med det amerikanerne tilbyder.

- ”Vi er på vej med et flatrate produkt, hvor kunderne for en fast månedlig pris, kan få fri adgang til film og serier. Udfordringen for os og andre er, hvordan vi får indholdet på TV’et. Erfaringen viser, at kunderne ikke gider se film på en computerskærm, de vil have indholdet på den store skærm,” fortæller pressechef Ib Konrad Jensen fra YouSee til Mobilsiden.dk.

YouSee lurer for tiden på Netflix planer og priser, og vil derfor endnu ikke melde ud, hvor meget kunderne skal forvente at betale for indholdet.

- ”Vi har en fornemmelse af hvor prisen ender, men vi er endnu ikke parate til at melde det ud,” siger Ib Konrad Jensen.

YouSee og Netflix forhandler med de samme indholdsdistributører og filmselskaber, og har derfor begge adgang til at sikre sig lukrative aftaler.


Læs også:
- Netflix kommer måske en skrabet udgave i Danmark

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies