Yousee på vej med Netflix konkurrent

Netflix får konkurrence i Danmark. Yousee er på vej med tilsvarende tjeneste; adgang til alt indhold til fast pris.

Yousee på vej med Netflix konkurrent

Amerikanske Netflix har siden 1999 leveret film og TV-serier til kunder i blandt andet USA, for en fast abonnementspris.

Tjenesten er nu på vej til Danmark, men antallet af titler og præcis lanceringsdato står stadig hen i det usikre, andet end det sker i løbet af efteråret.

Lanceringen af Netflix bekymrer dog ikke Yousee, der i Danmark har cirka 1,2 millioner TV-kunder. Det TDC-ejede selskab vil nemlig lancere et produkt, der kan konkurrere med det amerikanerne tilbyder.

– ”Vi er på vej med et flatrate produkt, hvor kunderne for en fast månedlig pris, kan få fri adgang til film og serier. Udfordringen for os og andre er, hvordan vi får indholdet på TV’et. Erfaringen viser, at kunderne ikke gider se film på en computerskærm, de vil have indholdet på den store skærm,” fortæller pressechef Ib Konrad Jensen fra YouSee til Mobilsiden.dk.

YouSee lurer for tiden på Netflix planer og priser, og vil derfor endnu ikke melde ud, hvor meget kunderne skal forvente at betale for indholdet.

– ”Vi har en fornemmelse af hvor prisen ender, men vi er endnu ikke parate til at melde det ud,” siger Ib Konrad Jensen.

YouSee og Netflix forhandler med de samme indholdsdistributører og filmselskaber, og har derfor begge adgang til at sikre sig lukrative aftaler.

Læs også:
Netflix kommer måske en skrabet udgave i Danmark

Flere nyheder om yousee

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 6/6/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen; Tag dine YouSee-kanaler med uden for hjemmet – dog ikke TV 2 – Du kan læse den her. Se de seneste nyhede om temaet her.