Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouSee web-TV på vej til smartphones og tablets

YouSee web-TV på vej til smartphones og tablets

Efter sommer kommer YouSee web-TV ind på de mobile enheder som smartphones og tablet-computere.

Har du YouSee derhjemme, både TV og bredbånd, så kender du sikkert allerede deres web TV. Det er TV-signaler via internettet, som i dag kan ses fra en browser på computeren.

For YouSees kunder med både TV og bredbånd er det gratis at bruge tjenesten hjemme på husets netværk. Alternativt kan man købe adgang udefra, så der kan kigges med fra hele landet.

YouSee er snart klar med en udvidelse til denne service, så den også vil omfatte smartphones og tablet-computere. Dermed bliver det muligt at se YouSee web TV fra de mobile enheder.

Hos YouSee er man endnu fåmeldte om det kommende mobil-TV, og det har ikke været muligt at få bekræftet om der bliver tale om applikationer (apps) eller en ren internetbaseret løsning (eksempelvis via HTML5).

De er heller ikke meget for at afsløre endnu, om tjenesten vil udkomme til alle platforme fra starten, men vi fik denne kommentar:

"Vi har generelt stor fokus på mobile enheder, og vi udvikler i øjeblikket både på apps til iPhone, iPad og Android - samtidig med at vi er opmærksom på, at udviklingen også kan være drevet af mere åben browser-adgang fra disse devices. Det eneste, der ligger fast er, at vi vil åbne for live-streams til mobile enheder til efteråret." fortæller pressechef i YouSee Ib Konrad Jensen til Recordere.dk.

Det nuværende YouSee web-TV kan ses på adressen yousee.tv

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 04-07-2011 11:47:39

Jeg købte en Galaxy Tab for mere end ½ år siden, og ser ofte YouSee web-TV på den.

Ind på yousee.tv, logger ind, finder kanalen, og vælger fuld skærm.

Jeg har benyttet nøjagtig samme metode på en gammel Hero, og nu på min LG O2X.

Hvad er problemet????

0 0
recordere.dk 04-07-2011 19:17:35

Har testet lidt på YouSee Web-TV i dag, på en Motorola Xoom med Android 3.1 og Adobe Flash.

Web-TV virker, men er ikke særlig brugervenligt fra en tablet. Og så fryser billedet ca. hver time, hvor man må reloade browseren og kanalen for at se videre. Det er nok Flash der driller.

Så jo, kan se mange gode grunde til at tilpasse Web-TV direkte til smartphone og tablets. Og nå ja, så kan Apple folket jo også se med :-)

0 0
Exert 04-07-2011 15:38:14

Formålet kunne være at lave en mere brugervenlig version til telefoner, men ellers er problemet jo iPhone og iPad. Forstår godt de gerne vil have dem med. Så mange Android-tablets er der nok alligevel ikke solgt i DK.

0 0

Om brug af cookies