Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouTube-appen understøtter nu 60 billeder i sekundet

YouTube-appen understøtter nu 60 billeder i sekundet

Nu kan du afspille videoer på YouTube med 60 billeder i sekundet med Android- og iOS-appen og få en langt mere flydende videoafspilning.

Hvis du går bare en smule op i kvaliteten på videoer, har du formentlig bemærket, at YouTube-appen til Android og iOS ikke afspiller videoer nær så flydende, som det kan ses på computeren.

Det er slut nu, efter Google har gjort afspilningen af videoer gennem appen endnu mere flydende ved at skrue op for det antal billeder, der vises i sekundet.

Læs også: YouTube nu i 8K: Kan din computer klare det?

I slutningen af sidste år introducerede Google endnu bedre afspilning med 60 billeder i sekundet på webudgaven med Google Chrome-browseren. Nu er turen så kommet til appen på de to platforme fra Google selv og Apple.

Sådan ser de to nye indstillinger ud til Android og iOS, hvor du kan vælge 60 billeder i sekundet.
Sådan ser de to nye indstillinger ud til Android og iOS, hvor du kan vælge 60 billeder i sekundet.

Muligheden for at afspille videoerne mere flydende ligger i indstillingen for kvaliteten af den afspillede video. Her kan du nu vælge ”720p60” og ”1080p60”, og det er altså tallet 60 bag videoopløsningen, der betyder en dobbelt så flydende afspilning end normalt.

Den flydende og mere behagelige afspilning af videoer forudsætter dog, at de enkelte videoer er uploadet med 60 billeder i sekundet. Det er langt fra alle, men mange videoer, der er det – og du kan formentlig forvente flere fremover.

Læs også: YouTube understøtter nu 360 graders visning

Du behøver ikke engang at opdatere YouTube-appen for at tage den bedre afspilning i brug. Hele teknologien ligger allerede klar i appen og har kun krævet en aktivering fra YouTube-udviklerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies