YouTube applikation klar til iPhone og iPod Touch

iOS 6 fjerner den pre-installerede YouTube applikation, men Google er nu klar med deres egen – download den i App Store nu.

YouTube applikation klar til iPhone og iPod Touch

Med den fjerde betaversion af iOS 6, blev den pre-installerede YouTube applikation fjernet fra Apples side, men dengang lød meldingen, at Google arbejdede på en helt ny YouTube app til iPhone og iPod Touch.

 YouTube fjernet fra Apples iOS 6

Applikationen benytter samme design udtryk som Google+ til iOS, og loader også indholdet hurtigt.

Den nye YouTube minder om den til Android. Fra alle ”skærme” kan du swipe til højre for at få en menu frem med dit abonnement, kanaler, kanalguide og andet indhold.

Google har også lavet forbedringer til video-delen, med en ”dele funktions-knap” der er integreret med iOS.

Oversættelserne i den danske applikation er dog inkonsekvent oversat, med eksempelvis Channels, Home Feed, Settings på engelsk og de forskellige kategorier, Film og animation, Biler og køretøjer, Musik, Dyr, Sport er tilgengæld på dansk.

Applikationen er gratis og klar til download i Apples App Store til både iPhone og iPod Touch, mens der lige går lidt tid endnu før iPad versionen er klar.

YouTube applikation iPhone
Her ses oversættelserne ikke er konsekvente

Temaets videre forløb

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 10/9/2012 havde redaktionen fokus på artiklen om Skal du have den nye iPhone 5? – Læs her. Du finder seneste nyt her.