Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   YouTube-apps går offline til november

YouTube-apps går offline til november

Til november vil YouTube indføre en offline-funktion, som giver brugerne mulighed for at gemme videoer i en periode og se dem uden internetforbindelse.

YouTube vil have endnu flere visninger af tjenestens videoer, og en ny offline-funktion til mobil-applikationerne er derfor lige på trapperne.

Offline-tiltaget er blevet annonceret på den såkaldte "YouTube Creator Blog". Her fremgår det, at brugerne kan gemme videoer via de mobile apps i en kortere periode, så det bliver muligt at se dem uden forbindelse til internettet.

 - "Hold øje med YouTube-bloggen, når dette bliver lanceret i november, for at få flere detaljer om, hvordan det vil fungere for brugerne," lyder det videre.

I august frigav YouTube i øvrigt en større app-opdatering til Android og iOS. Du kan se mere om august-opdateringen i videoen nedenfor. 


Læs også:
 - YouTube har fået stor opdatering på Android og iOS

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Magnus 19-09-2013 19:19:14

Det er lidt underligt at der står til november først. På min Android, smartphone, er der allerede kommet en upgradering. Og den var altså ret stor. Videoerne bliver ført ned i venstre hjørne som en pop-up video på en fx LG Optumus G, eller en Samsung smartphone når du trykker på tilbage-knappen. Så der er kommet en updatering til min, men jeg ved ikke om der også kommer en til november...

0 0
Frederik 19-09-2013 15:48:21

Video virker ikke

0 0

Om brug af cookies