Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Z for Zucces! ZYB rykker

Z for Zucces! ZYB rykker

Den danske mobil-backuptjeneste Zyb vader i succes. Med over 100.000 brugere er de snart 'de facto'-standard inden for backup af mobiltelefoner. Senest har de vundet E-handlens nystarterpris, og nu udbydes tjenesten også af TDC.

Zyb går i disse dage fra den ene succes til den anden. Det nyeste er, at TDC Mobil taget tjenesten til sig, og tilbyder kunderne direkte adgang til synkronisering og backup med Zyb. Som noget specielt for TDC's kunder, tilbydes også backup af alle sms-beskederne på telefonen. Denne service skulle være klar hen over sommeren.

Zyb betegner overfor Mobilsiden.dk, samarbejdet med TDC Mobil, som en vigtig milepæl. I forvejen er der samarbejde med E+ i Tyskland, og en tredje stor operatør er på vej.

Fra succes-bogen på det seneste, skal også nævnes at Zyb har vundet E-handlens nystarterpris. Desuden har de lige rundet 100.000 brugere og 5 millioner kontakter.

Trods fine anderkendelser beholder folkene i Zyb benene på jorden.
"E-handelsprisen er da et skulderklap som vi bestemt er glade for. Men mails med anderkendelse fra brugerne, betyder mere for os i hverdagen", siger Rúnar Reistrup fa Zyb til Mobilsiden.dk

Til trods for at virksomheden er under to år gammel, er det nærmest lykkedes at skabe en 'de facto'-standard på området backup af mobiltelefoner. 'De facto'-standarder er standarder hvor én leverandør har den nødvendige andel af markedet til at gå ind og definere, hvordan en given ting skal se ud eller fungere.

Zyb har som tjeneste kun eksisteret i ni måneder. På den korte tid, har de altså skabt sig en helt unik position.

Det kan Zyb...

Med Zyb kan du tage backup af mobilens kontakter og kalenderaftaler.

Får du en ny telefon, kan du med et snuptag, overføre alle dine data. Det hele sker på få minutter, og er gratis. Det virkelig smarte er, at alt synkronisering sker via internettet, og der kræves således hverken kabler eller andre besværligheder.

Tjek tjenesten på den officielle hjemmeside, klik her!

Om Zyb

Zyb har aktuelt passeret 100.000 brugere, 5 mio. kontakter og minimum 1,9 mio. kalenderaftaler i systemet. Tjenesten blev lanceret i juni 2006.

I dag er der 24 ansatte hvoraf de 15 arbejder i Danmark.

Financeringen sker via Nordic Venture Partners, der er nordens største venturefond i IT-branchen.

Webvideo

På 3GSM i Barcelona mødte Mobilsiden.dk Tommy Ahlers fra Zyb. Se webvideo med interviews herunder.

Interview del 1 af 2


Interview del 2 af 2

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies