Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Z530i: Ny klapmobil fra Sony Ericsson

Z530i: Ny klapmobil fra Sony Ericsson

Z530i er navnet på en af de mange nye mobiler, Sony Ericsson lancerer i dag. Mobilen har blandt andet bluetooth og mulighed for kapacitetsudvidelse til 1 GB.

Z530i har blandt andet bluetooth og mulighed for kapacitetsudvidelse til 1 GB.
Z530i har blandt andet bluetooth og mulighed for kapacitetsudvidelse til 1 GB.

Denne nye klapmobil fra Sony Ericsson præsenteres i et moderigtigt design, som fås i farverne grå, sort og rød.

Et af kameramobilens vigtigste kendetegn er muligheden for at dele sine billeder med andre. Det lader sig gøre ved hjælp af bluetooth. Desuden har telefonen den fordel, at den kan udbygges med et hukommelseskort på 1 GB, hvilket giver god mulighed for at lagre alle sine billeder.

Kameraet i Z530i er udstyret med et VGA kamera med 4 x digital zoom, som kan optage stilbilleder og videoklip. Det kan undre, at Sony Ericsson vælger at lancere en ny mobiltelefon med et lidt gammeldags VGA-kamera. Men nu skal vi selvfølgelig ikke dømme kvaliteten, før vi har set det in action.

Herudover kan den lille nye Sony Ericsson byde på funktioner som push e-mail og en internetbrowser, som gør mobilen brugbar i arbejdsøjemed.

Den indre skærm på X530i er en Ultra Bright Colour skærm med 65.000 farver, som efter sigende skulle give et meget skarpt billede.

Vi kan forvente at finde X530i i de danske butikker i andet kvartal af 2006. Den endelige pris på mobilen kender vi endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies