Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Zapcell: Andet selskab på et halvt år

Zapcell: Andet selskab på et halvt år

Zapcell er det andet mobilselskab, der bukker under på kun et halvt år. Konkurrencen ser ud til, at blive øget.

Konkurrencen blandt teleselskaber ser ud til, at blive højere og højere. Mobilsiden.dk kunne tidligere på ugen fortælle, at Zapcell Telecom var bukket under for konkurrencen, og var lukket ned grundet økonomiske problemer.

Men Zapcell har ikke været det eneste selskab. Allerede tilbage i slutningen af 2007 begærede teleselskabet Mobivic sig selv konkurs, og i januar havde selskabet drejet nøglen om.

Udviklingen ser ikke ud til, at stoppe her. Mobilsiden.dk erfarer fra vigtige branchefolk, at man kan forvente sig flere lignende tilfælde inden året er omme. Det vil dog hovedsageligt være små selskaber med mellem 2000 og 5000 kunder.

Udviklingen ser samtidig ud til, at dreje henimod, at større selskaber ikke vil opkøbe, men derimod lade selskaberne falde til jorden. Det kan gøre det besværligt for kunder i de små selskaber. Kunderne er dog sikret, at de kan skifte deres nummer til et hvilket som helst andet selskab.

Markedet har før snakket om en garantifond for kunderne, hvor de skal være sikret ikke, at miste indestående hos konkursbegærede mobilselskaber. Der har dog ikke været støtte til dette forslag.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies