Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Zombie Infection (spiltest)

Zombie Infection (spiltest)

Gameloft er kommet med det bedste mobilspil til dato. Zombie Infection er alle pengene værd.

Problemet med mobilspil har tidligere været manglende underholdningsværdi, for lidt udfordring og generelt ikke nok for pengene. Det er Gameloft helt klart kommet over med spillet Zombie Infection, som bringer mobilspil op på et helt nyt niveau.

Zombie Infection er et adventure-spil, hvor man bevæger sig rundt som tre forskellige karakterer. Det er en fed feature at man skifter rundt mellem tre personer, da man oplever et skift i udfordringer, muligheder og tankegang. Man skal hele tiden tage højde for skift i personligheden.

Spillet holder sig til historien hele vejen igennem, og hele tidslinjen er ret imponerende. Der er en lang historie bag, og oven i det kommer der ekstra fortællinger, informationer og så videre. Virkelig et gameplay proppet med muligheder.

Zombie Infection skal opleves på egen hånd, så jeg vil ikke gå i detaljer med navigering af spiller osv., da det er en del af spillets opstartsfase.

Det eneste råd omkring spillet: Køb det! Man får så meget for pengene, og der er masser af timers underholdning i det. Historien fortsætter simpelthen bare.

Zombie Infection kan købes fra Gamelofts hjemmeside, og konklusionen må være, at det skal man gøre.

Mobilsiden.dk har testet Zombie Infection på en Nokia N95. Der kan være ændringer afhængig af telefonmodel.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies