Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ZTE går også QHD med Nubia Z7

ZTE går også QHD med Nubia Z7

Kinesiske ZTE har endnu ikke bidt sig fast herhjemme, men deres nyeste flagskib ser ud til at kunne bide skeer med de største

Her på mobilsiden.dk testede vi ZTE Nubia Z5, og vi var ganske godt tilfredse med resultatet. Siden har kineserne arbejdet på næste inkarnation af deres premium-linje, og det er der kommet ZTE Nubia Z7 ud af, og det ser ud til, at den er på højde med de kendte spillere.

På Nubia Z7 finder man en 5,5” QHD skærm ligesom man gør i LG G3, en quad-core 2,5GHz Snapdragon 801 processor, 3GB RAM, 32GB indbygget lagerplads og 3000mAh batteri.

Læs også: Oppo Find 7a - Et seriøst kinesisk alternativ [TEST] 

Derudover har Nubia Z7 et 13MP primært kamera med optisk billedstabilisering og dual SIM LTE. Den fysiske størrelse er også mindre end LG G3, selvom det altså er samme skærmstørrelse.

I Kina vil telefonen komme til at koste hvad der svarer til godt 3000 kroner. Det er ikke sikkert om og hvornår telefonen vil komme til Danmark, men med Z5 i landet er der håb for, at vi også får Z7 at se.

Læs også: OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST] 

ZTE Nubia Z7 har ligesom HTC One også to variationer i Z7 Max og Z7 Mini. Nubia Z7 Max er sjovt nok kun fysisk større, men med samme skærmstørrelse og lavere opløsning på Full HD, 2GB RAM og en pris på knap 1800 danske kroner.

ZTE Nubia Z7 Mini har en 5” Full HD skærm og halvt så meget indbygget lagerplads, og et 2300mAh batteri og en pris på godt 1300 danske kroner i Kina.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies