Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Zyb synkroniserer Google Calendar

Zyb synkroniserer Google Calendar

Firmaet Zyb har haft succes med at tilbyde synkronisering af mobil-telefonen og en kontaktbog på nettet. Nu giver Zyb også mulighed for at synkronisere med Google Calendar.

Det danske firma Zyb, som tilbyder bruger-venlig synkronisering af mobilen, lancerer nu en helt ny tjeneste. Og det er en ikke helt uvæsentlig en af slagsen, der er tale om.

Siden i går har Zybs brugere nemlig kunne importere deres Google Calendar til Zyb og dermed kunnet sende den populære Google Calendar ud på mobilen. Det har hidtil været den langt mest efterspurgte feature blandt hjemmesidens brugere.

ComON har selv testet den nye tjeneste med succes. Indtil videre er det dog kun muligt at synkronisere den ene vej. Zyb lover dog, at det inden for ganske kort tid vil blive muligt at synkronisere begge veje mellem ZYB og Google Calendar. Det betyder, at brugeren kan tilføje en aftale på mobilen, synkronisere med Zyb, og dermed opdatere deres Google Calender direkte.

Zyb giver brugere over hele verden mulighed for at lave en backup af deres mobiltelefon direkte over telefonens dataforbindelse. Brugerne har derefter adgang til mobilens data på online portalen zyb.com, hvorfra man blandt andet kan dele mobilens kontakter og kalender med venner og bekendte.

Zyb’s tjeneste er gratis for brugeren, men vil fremover blive udvidet med en række tillægstjenester, som brugerne skal betale for at bruge.

Siden lanceringen i juni 2006, har brugere fra alle verdenshjørner taget backup af i alt 2,8 millioner kontakter på den danske gratis online backup tjeneste Zyb.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies