Mobilsiden.dk  /   Nokia 7650

Nokia 7650

Nokia 7650 er både en telefon og et digitalkamera. Den integrerer multimediefunktioner, computer og kamera i et og samme produkt.

Nokia 7650
Nokia 7650

Digital kamera
Med kameraet, er det let at tage billeder og sende dem til dine venner. Billederne sendes via MMS (Multimedia Messaging Service), der fungerer på samme måde som tekstbeskeder. Der kan sendes billeder direkte til en e-mail-adresse, eller en anden telefon med mulighed for MMS.

Grafisk display, stemmeopkald m.m.
7650 har avanceret brugergrænseflade og grafisk display. Der kan gemmes op til 25 navne og numre til stemmestyret opkald. Desuden er der taleoptagefunktion, som du kan bruge til at optage talebeskeder, der kan sendes som del af en multimediebesked. Indspil et memo til dig selv, eller indspil dele af en telefonsamtale.

Dual band GSM/HSCSD/GPRS
Med Nokia 7650 kan du have konstant forbindelse til WAP-tjenester via GPRS. Telefonen kan arbejde i tre hastigheder. Ved normal hastighed sendes og modtages der ved op til 14,4 kilobit/sekund. Når du sender og modtager e-mail, kan du skifte til dobbelt hastighed - op til 28,8 kilobit/sekund. Og hvis du vil bruge Nokia 7650 som modem til at downloade Internetsider til en kompatibel pc, kan du sætte hastigheden på dataoverførslen op til 43,2 kilobit/sekund. Du kan også etablere en trådløs forbindelse, enten infrarød eller via Bluetooth.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies