Mobilsiden.dk  /   Nokia 9210 Communicator

Nokia 9210 Communicator

Nokia har lanceret en ny Communicator til mobilt multimedia. Det er verdens første komplette mobile multimedie terminal med farvedisplay til GSM markeder. Den giver professionelle, mobile brugere adgang til nye multimedia-oplevelser på fremtidens mobile kontor.

Nokia 9210 Communicator
Nokia 9210 Communicator

Terminalen byder på en række nye multimedie-funktioner via det knivskarpe farve-display, brugervenlige tastatur samt lettilgængelige ikoner og menu-funktioner.

Nokia 9210 er en komplet dual band EGSM 900/1800 mobil kommunikations-terminal, der integrerer telefon, fax, e-mail, kalender, billedbehandling, WAP og Internet i ét og samme produkt. Det er desuden muligt at oprette Microsoft Word og Excel-dokumenter og læse PowerPoint-slides.

Nokia 9210 er verdens første SyncML-baserede løsning til mobil synkronisering. Med SyncML kan brugeren synkronisere både kontakter, kalender og huskesedler mobilt, hvor imod brugeren synkroniserer i PC med PC Suite. Endelig understøtter den integrerede web-browser såvel frames som de såkaldte Java-appletter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies